Vi tror på idéer som forteller historier og fører til endring

Dinamo Design

Dinamo har et strategisk designmiljø som utvikler og forvalter unike merkevarer gjennom å skape visuelle identiteter, omgivelses- og pakningsdesign.

Fra strategi til realisering

I Dinamo tror vi på design som et viktig strategisk virkemiddel. Vi tror på en sterk kjerne, en bærende idé, i identiteter og kommunikasjon, som kan fortelle historier, historier som omverdenen kan forstå og engasjere seg i. Vi tror på å skape en sterk og gjennomgående merkeopplevelse.

Vi er mange dyktige designere, rådgivere og prosjektledere som i tett samarbeid med kundene våre løser små og store oppgaver innenfor strategisk design og merkevarebygging, visuelle identiteter, pakning, tjenesteutvikling, omgivelsesdesign, navneutvikling og designrådgivning.

Dinamo er et et sterkt og erfarent designmiljø, med unike samarbeidsmuligheter i et tverrfaglig kommunikasjonshus. I over 15 år vi vært et av de ledende fagmiljøene i Norge, og har gjennom arbeid med små og store, offentlige og private virksomheter utviklet en tydelig og effektiv metodikk for å ta frem gode løsninger sammen med kundene våre.

Tjenester

Kontaktpersoner

1

Utvalgte fra Design

Se flere Arbeider fra Design