Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering (SEO) handler om å bli synlig på nett. Da må du kjenne målgruppene dine, forstå hva de er ute etter og levere deretter.

Kunsten å bli funnet organisk

Konkurransen om oppmerksomhet på internett er knallhard. Det hjelper lite med et fantastisk produkt eller tjeneste dersom ingen finner nettsiden din. Mange velger å kjøpe trafikk i perioder, og det kan Dinamo hjelpe til med. Men, med riktig fokus og målrettet arbeid med innhold og teknisk oppsett, kan du dramatisk øke antall organiske besøkende til nettstedet ditt. Uten å bruke store budsjetter på å opprettholde denne trafikken fra måned til måned.

En god søkeordsanalyse gir flere treff

Dinamo bruker ulike verktøy og metoder for å analysere hvilke ord og uttrykk som harmonerer med brukerens behov, søkemønstre og det virksomheten tilbyr og ønsker å oppnå. Analysene resulterer i anbefalinger og forbedringsmuligheter for innhold, struktur, kode (teknisk SEO) og andre relevante tiltak.

Fra tekst og innhold til teknisk SEO

Dinamo hjelper mange av våre kunder med å skrive tekster og utvikle innhold spesifikt med tanke på å bli funnet av rett målgruppe gjennom organiske søk.

Løsninger levert av Dinamo følger ikke bare gjeldende krav og regler til korrekt teknisk SEO, men også myndighetenes krav for universell utforming (UU, WCAG 2.1 AA). Dette sikrer at våre løsninger både er synlige på nett, og følger lovens krav visuelt og i kode.

Kontaktpersoner

Tjenester

Tjensteormåder

#Tekst og søkemotoroptimalisering

Se flere Arbeider