Nettsteder og digitale plattformer

Kundens førsteinntrykk og kjernen i en virksomhets digitale univers er nettstedet. Dinamo designer og utvikler brukervennlige løsninger som leverer resultater.

Fra digital strategi til en god utviklingsplan

Et nettsted kan være alt fra et digitalt visittkort eller en kampanjeside, til en digital plattform hvor brukerne kan kommunisere og handle. Det bør uansett designes med klare mål, med godt og riktig innhold, bli funnet i søkemotorer, være enkelt å vedlikeholde og ikke minst sikkert.

Utvikling av nettsteder og digitale plattformer krever en god plan. Dinamo benytter en egenutviklet prosess og metodikk for å sikre at vi kommer i mål med gode løsninger til rett tid og budsjett.

Erfaringen og kompetansen som skal til

I de ulike fasene arbeider vi etter moderne og velprøvde prinsipper. Vi kartlegger kundereisene og målgruppene, vi definerer kjernesider og arbeider etter mobil først-prinsippet. Ikke minst prototyper og tester vi så tidlig og ofte som mulig.

Dinamo utvikler nettsteder, e-handelsløsninger og kampanjesider på ledende CMS-systemer og plattformer. Blant annet har vi lang erfaring med WordPress og WooCommerce, og våre utviklere har kompetansen som skal til for å utvikle løsninger som fungerer optimalt for ethvert behov.

Trygg og stabil drift

Dinamo sørger i dag for overvåkning, analyse, drift og support av nærmere 100 operative løsninger for våre kunder. Slik kan du være trygg på at løsningen er rask, sikker og oppe og går til enhver tid. Dersom det skulle skje noe uforutsett blir selvsagt problemet fanget opp og løst av våre support-ansvarlige.

Kontaktpersoner

#Nettsteder og digitale plattformer

Se flere Arbeider