Massekommunikasjon

Grensene for hva som er massekommunikasjon utfordres i dagens fragmenterte mediebilde. Mulighetene for å treffe mennesker er større enn noen gang, men det er fortsatt et ufravikelig prinsipp som avgjør om budskapet når frem. 

Kommunikasjonen må engasjere! Akkurat som ellers i livet er det sjelden en god løsning å skryte av egen fortreffelighet. Det er dessverre heller ikke nok å informere om produkter eller tjenester, av den enkle grunn at det forutsetter at menneskene vi skal kommunisere er motiverte. Det er de sjelden.

Derfor mener vi at all kommunikasjon må bygge på respekt for dem vi skal snakke til, og for dem vi skal snakke på vegne av. Vi tror at kommunikasjon basert på innsikt i hvordan ekte mennesker forholder seg til hverdagen og virkeligheten alltid er bedre enn konstruerte situasjoner og en virkelighet målgruppen ikke kjenner seg igjen i.

Den filosofien deler vi med kundene våre, og vi mener det er avgjørende for å bygge positive assosiasjoner rundt merker, merkevarer eller produkter.  Spesielt i kommunikasjon som er synlig for alle i samfunnet.

Kontaktpersoner

Relaterte tjenester:

Tjenester

#Massekommunikasjon

Se flere Arbeider