Digitale events

Hold kontakten med kunder, medlemmer eller ansatte i en tid med større fysisk avstand mellom mennesker.

Direkte kontakt mellom mennesker er viktig for at samarbeid, samhold og viktig informasjonsoverlevering skal kunne skje på en god måte. Seminarer, konferanser, interne møter, gudstjenester og konserter er alle eksempler på interaksjonsformer mellom mennesker som med stort hell kan erstattes med en live videostrøm.

Engasjer folk der de er, og når det passer for dem.

Dinamo har i snart en generasjon vært et av de ledende kommunikasjonshus i Norge med kompetanse på videoproduksjon – enten det er live eller opptak.

 Produser sendingen selv eller overlat alt til oss

Dinamo Live setter vi opp som en fast kanal på ditt eksisterende nettsted eller som en one-off løsning dersom du har et begrenset behov. Selve produksjonen kan du gjøre selv eller overlate til oss. Vi kan levere tekniker som ordner lyd, flerkameraproduksjon og feed fra din powerpoint eller keynote med profesjonell kvalitet.

Produser selv eller vi kan bistå med filming og redigering.

Enkel invitasjon og tilgangskontroll

Vi sender invitasjon til dine kontakter med lenke til arrangementssiden som automatisk kan legges inn i mottakerens kalender. Du velger selv hvem som kan se strømmingen din: Alle, kun inviterte, kun ansatte, etc.

Betaling med Vipps

For konserter, seminarer og andre betalte arrangementer kan du enkelt ta betalt av dine tilhørere gjennom Vipps, eller andre metoder.

 Lagre strømmingen din

Når strømmingen er over, lagrer vi den automatisk for deg slik at du og ditt publikum kan se den igjen ved en senere anledning.

Kontaktpersoner

Strøm samtidig til flere kanaler – I tillegg til å strømme til arrangementssiden din, kan du strømme til Facebook Live, Youtube, Twitch og Periscope for å nå et størst mulig publikum.
Engasjer publikummet ditt – For å få best mulig kontakt med ditt publikum kan du engasjere dem gjennom live Q&A, spørreundersøkelser og chat. Du ser i sanntid brukernes spørsmål og kan svare på dem direkte.

Dinamo kan sette opp slike løsninger raskt og kostnadseffektivt. Kontakt oss med dine behov så lager vi et forslag til dere.