Digital markedsføring

Digital markedsføring handler i bunn og grunn om å plassere relevante budskap, på rett plass, til rett tid mot rette målgrupper.

Relevant og lønnsom markedsføring

Uavhengig om man ønsker å flytte varer, endre holdninger eller informere, vil det ofte være nødvendig å ta i bruk relevante betalte eller organiske digitale kanaler. Dette gjelder alt fra tradisjonelle bannere, betalt søk og søkemotoroptimalisering, annonsering i sosiale medier til smarte programmer for kundedialog. Dinamo har også lang erfaring med utvikling, plassering og spredning av relevant og effektivt innhold.

Fra oppmerksomhet til konvertering
Når en merkevare først har skapt oppmerksomhet hos målgruppen og vi har ledet trafikk dit man ønsker, er det neste steget kritisk og fortsatt undervurdert. Nå gjelder det å høste denne oppmerksomheten i form av en eller flere relevante og verdifulle konverteringer. Her bistår Dinamo med å skape og optimalisere mottaksløsninger og videre dialog med målgruppen gjennom godt innhold, retargeting, automatisert e-post, chat eller annen brukerdialog.

Alt du trenger for trafikk og synlighet

Dinamo bistår virksomheter som ønsker å skape trafikk og synlighet med alt fra kampanjeplanlegging, utvikling og kreativ utforming av budskap, digital annonsering til løpende analyse og optimalisering.

Kontaktpersoner

#Digital markedsføring

Se flere Arbeider