Digital markedsføring

Digital markedsføring handler om å plassere relevante budskap, på rett plass, til rett tid mot rette målgrupper.

Relevant og lønnsom markedsføring

Uavhengig om man ønsker å flytte varer, endre holdninger eller informere, vil det ofte være nødvendig å ta i bruk relevante betalte eller organiske digitale kanaler. Dette gjelder alt fra tradisjonelle bannere, betalt søk og søkemotoroptimalisering, annonsering i sosiale medier til smarte programmer for kundedialog. Dinamo har også lang erfaring med utvikling, plassering og spredning av relevant og effektivt innhold.

Dinamo utfører gjerne løpende rådgivning, analyse og rapportering for å skape innsikt og forståelse. Dette gir godt grunnlag for optimal markedsføring i digitale kanaler.

Fra oppmerksomhet til konvertering

Når en merkevare først har skapt oppmerksomhet hos målgruppen og vi har ledet trafikk dit man ønsker, er det neste steget kritisk og ofte undervurdert. Nå gjelder det å oppnå relevante og verdifulle konverteringer. Her bistår Dinamo med å skape og optimalisere mottakssløsninger og videre dialog med målgruppen gjennom godt innhold, retargeting, automatisert e-post, chat osv.

Løpende analyse og målrettede tiltak

Dinamo med strukturerte prosesser for å definere gode og tydelige mål for alle digitale aktiviteter og løsninger. Når dette er på plass, setter vi ofte opp et dashboard, som samler målinger og data fra nettsider, kampanjer og hendelser og gir løpende innsikt over alle dine kanaler i nær sanntid. Dinamo overvåker og rapporterer løpende på dette etter avtale. 

Kontaktpersoner

Relaterte tjenester:

Tjenester

#Digital markedsføring

Se flere Arbeider