Reklame – må være relevant, ærlig og engasjerende

Dinamo Reklame

Det snakkes mye om at verden forandrer seg, om behov for nytenking, om nye spilleregler, nye medier og forbruksmønstre. Samtidig er vi mennesker i stor grad de samme som vi alltid har vært og behovene våre er ikke mye endret på tross av nye måter å kommunisere med hverandre. Vi lar oss fortsatt påvirke og spesielt av det som engasjerer og berører oss.

God reklame skaper resultater

Dinamo er et fullservice reklamebyrå som fokuserer på hele kundereisen. Både den fysiske og digitale. Vi leverer alt fra overordnet merkevarebygging gjennom massekommunikasjon til kjøpsutløsende aktiviteter og tiltak i butikk. Vi jobber med innholdsmarkedsføring gjennom våre kunders egne kanaler og sosiale medier, for å få vareprat der og hjemme «rundt middagsbordet».

Å lykkes i det nye medielandskapet krever mer mot, mer kreativitet og mer klokskap, og det gjør jobben desto mer spennende. Vi er veldig bevisst på at den aller viktigste reklamejuryen er en familie på fire som har dårlig tid når de skal lage middag før det er fotballtrening og yoga. Som skulle levert bilen på service, som burde ha sjekket om det er mulig å få samlet alle forsikringene på et sted og som har litt dårlig samvittighet fordi det er lenge siden de besøkte bestemor. Kort sagt. Det er sånne som oss vi skal snakke til, og de fleste av oss er helt vanlige mennesker med helt vanlige liv.

Tjenester

Innsikt og analyse

Vi tror at innsikt og forståelse er en nøkkel for å skape kommunikasjonsuttak.

Ide og konsept

Et godt konsept øker i verdi over tid hvis det oppleves som relevant.

Kommunikasjonsrådgivning

Egne kanaler, på nett og i sosiale medier, gjør at ønsket budskapsformidling kan være kun et tastetrykk unna

Merkevare

Ha en god plan for målrettet posisjonering og merkevarebygging.

Løpende analyse

For å lykkes best mulig, følges dine digitale løsninger opp fortløpende.

Kontaktpersoner

Utvalgte fra Reklame

Se flere Arbeider