Personvern

Her kan du lese om hvordan Dinamo håndterer personopplysninger, hvilke personopplysninger som samles inn, hvordan personopplysningene behandles samt hvilke rettigheter du har hvis vi har lagret personopplysninger om deg. 

Det er frivillig å oppgi personopplysninger når man besøker nettsiden vår, f.eks. via påmelding til nyhetsbrev eller seminarer, mens det vil være nødvendig å samle inn personopplysninger hvis du søker jobb hos oss eller i forbindelse med et kundeforhold slik at vi kan oppfylle våre forpliktelser overfor deg som kunde.

Om personopplysninger

Personopplysninger er alle opplysninger og vurderinger som kan knyttes til deg som enkeltperson. Dette kan f.eks. være navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.

Når du melder deg på vårt nyhetsbrev, kontakter oss på e-post eller hvis du allerede er kunde hos Dinamo så behandler vi personopplysninger om deg.

Behandlingsansvarlig

Dinamo AS ved administrerende direktør har hovedansvaret for all behandling av personopplysninger og spørsmål knyttet til dette kan rettes til:

Dinamo AS
Org nr. 976 965 043
Hølje Tefre
+47 999 77 666
holje@dinamo.no

Hvem vi behandler personopplysninger om?

Vi behandler personopplysninger om potensielle og eksisterende kunder, samarbeidspartnere, jobbsøkende og besøkende på nettsiden vår.

Følgende personopplysninger kan behandles (lagres): navn, e-postadresse, IP-adresse, telefonnummer, firmanavn og eventuelle personopplysninger som måtte følge av henvendelsen.

Formål

Vi behandler personopplysninger om deg for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale.

Personopplysninger behandles når:

Grunnlag

Grunnlaget for behandling av personopplysninger er for å kunne oppfylle avtalen du har med oss.

Deling av personopplysninger

Vi deler ikke dine personopplysninger med andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering.

For å drive effektivt, sikkert og tilby attraktive produkter og tjenester har vi inngått databehandleravtaler med leverandører av e-postløsninger, økonomi- og faktureringssystemer, skylagring, hostingtjenester, nyhetsbrev og prosjektstyringsverktøy. Databehandleravtalene sikrer trygg oppbevaring og behandling av personopplysninger.

Dine rettigheter

Du har rett til å kreve innsyn, retting, sletting eller dataportabilitet av personopplysningene vi behandler om deg. Ved behandling i strid med gjeldende regelverk kan det klages til Datatilsynet.

Lagring

Personopplysninger vi behandler for å oppfylle en avtale med deg slettes når avtalen er oppfylt og alle plikter som følger av avtaleforholdet er oppfylt.

Informasjonskapsler (Cookies)

Informasjonskapsler, ofte kalt cookies, er små tekstfiler som lagres på datamaskinen din av nettstedet du besøker. Hensikten kan være å samle data, for å forstå bruksmønsteret på siden og forbedre brukeropplevelsen til de besøkende. De fleste nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer cookies. Når du besøker våre nettsider, anses du å samtykke til bruk av informasjonskapsler.

Hva bruker Dinamo informasjonskapsler til?

Dinamo bruker informasjonskapsler til å analysere besøk og bruksmønster på våre nettsider. Informasjonen hjelper oss å forstå hvordan sidene brukes, slik at vi kan gi de besøkende en så god brukeropplevelse som mulig. 

Når du besøker dinamo.no, vil statistikk- og analyseverktøyet Google Analytics, Vimeo og SocialBoards plassere informasjonskapsler på din datamaskin. Disse har som formål å innhente anonym statistikk, presentasjon av videoinnhold og for å optimalisere funksjonalitet og ytelse når du chatter med oss.

Følgende informasjonskapsler brukes på dinamo.no.

Google Analytics
Disse informasjonskapslene brukes for å analysere hvordan besøkende bruker nettsiden.
_ga, _gid, _gat

Vimeo
Brukes for å samle informasjon om hvilke videoer som spilles av på nettsiden.
vuid

SocialBoards
Brukes for å distribuere trafikk til flere servere for å optimaliser responstid.
ARRAffinitySameSite

Administrere informasjonskapsler

Du kan blokkere og tillate informasjonskapsler gjennom innstillingene i nettleseren. Les mer om hvordan du kan gjøre dette på nettvett.no sine hjemmesider.

smiley

Takk for at du meldte deg på Dinamonday. Du hører fra oss annenhver mandag.