Lukk

Publisert - 22.August 2019

Vi søker Seniorrådgiver PR

Dinamo er på jakt etter en dyktig og engasjert seniorrådgiver til vår PR-avdeling.

Du har gjerne erfaring fra byrå eller mediebransje, solid samfunnsforståelse og et sterkt engasjement for bærekraftig utvikling.

Som seniorrådgiver i Dinamo blir du en del av et tverrfaglig kommunikasjonshus med spisskompetanse innen PR, reklame, design og digitale tjenester. Stillingen hører hjemme i fagavdelingen PR, som består av en rekke dyktige rådgivere med bred kompetanse innen faget. Kundene våre strekker seg fra offentlige sektor, til organisasjoner og kjente kommersielle merkevarer.

Vi jobber bredt innen PR-faget med blant annet strategier, presse- og mediearbeid, SoMe og innholdsproduksjon, redaksjonelle tjenester, og intern- og lederkommunikasjon. Dinamo var tidlig ute med å løfte arbeid med bærekraftsprosjekter, og dette er en viktig satsning for oss fremover.

Vi jobber også tett med de andre fagenhetene på huset. Det betyr at du noen ganger jobber med rene PR-oppdrag, mens andre ganger er du en del av et tverrfaglig team. Som seniorrådgiver har du et ansvar for å lede, drifte og bygge en kundeportefølje.

Hvem ser vi etter?

  • Du har relevant erfaring fra byrå, mediebransje eller ledererfaring fra kommunikasjonsarbeid i en bedrift eller organisasjonsliv
  • Du har en utadvendt væremåte og er glad i å jobbe prosjektbasert i tverrfaglige team
  • Vi ser etter deg som er engasjert i samfunnet rundt deg og som gjerne har en spisskompetanse innen bærekraft


Hva tilbyr vi?

  • En interessant og variert arbeidshverdag med mange spennende prosjekter
  • Et sterkt faglig miljø med utviklingsmuligheter
  • Engasjerte og flinke kollegaer
  • Konkurransedyktig lønn
  • Sentrale og fine lokaler mellom Grønland og Bjørvika

Eventuelle spørsmål kan rettes til Leder PR i Dinamo, Tor Asbjørn Hegge, på tlf 90988097. Søknad og CV sendes snarest til tor.hegge@dinamo.no.

Vi har satt likestilling og ubevisst diskriminering på dagsorden.
I Dinamo mener vi at ulike mennesker skaper både bedre jobber og arbeidsmiljø. Derfor vil vi ha rollemodeller av alle kjønn og i størst mulig grad speile samfunnet med hensyn til alder og bakgrunn. Høsten 2017 startet vi et helt konkret prosjekt hvor vi satte fokus på temaet. Alle ansatte er ansvarlige for at Dinamo er et trygt sted å arbeide. I Dinamo skal alle føle seg respektert, inkludert og anerkjent. Vi har et felles ansvar, men spesielt for lederne er dette en viktig oppgave. I hverdagen betyr dette mye for trivsel og trygghet, og vi tror at folk som har det bra leverer de beste jobbene.