Lukk

Publisert - 13.Februar 2019

Vi søker rådgiver

Dinamo er på jakt etter en engasjert og dyktig rådgiver. Du har erfaring fra tekstproduksjon og solid samfunnsforståelse. Dersom du har spisskompetanse på bærekraft, så er det et pluss.

Som rådgiver i Dinamo blir du en del av tverrfaglig kommunikasjonshus med spisskompetanse innen PR, reklame, design og digitale tjenester. Stillingen hører hjemme i fagavdelingen PR som består av en rekke dyktige rådgivere med bred kompetanse innen faget. Kundene våre strekker seg fra offentlige sektor, til organisasjoner og kjente kommersielle merkevarer.

Vi jobber bredt innen PR-faget med blant annet strategier, presse- og mediearbeid, SoMe og innholdsproduksjon, redaksjonelle tjenester, intern- og lederkommunikasjon og bærekraftrelaterte prosjekter.

Vi jobber også tett med de andre fagenhetene på huset. Det betyr at du noen ganger jobber på rene PR-oppdrag, mens andre ganger er du en del av et tverrfaglig team.

Hvem ser vi etter?

  • Relevant erfaring innenfor journalistikk, byrå, politikk, organisasjonsliv, eller lignende.
  • En utadvendt væremåte og en som er glad i å jobbe prosjektbasert på tverrfaglige team.
  • Vi tror du har solid samfunnsforståelse og gjerne en spisskompetanse innen bærekraft.


Hva tilbyr vi?

  • En interessant og hektisk arbeidshverdag med mange spennende prosjekter.
  • Et sterkt faglig miljø med utviklingsmuligheter.
  • Hyggelige og flinke kollegaer.
  • Konkurransedyktig lønn.
  • Sentrale og fine lokaler mellom Grønland og Bjørvika.

 

Søknad og CV sendes snarest til henning.andersen@dinamo.no.

Vi har satt likestilling og ubevisst diskriminering på dagsorden.
I Dinamo mener vi at ulike mennesker skaper både bedre jobber og arbeidsmiljø. Derfor vil vi ha rollemodeller av begge kjønn og i størst mulig grad speile samfunnet med hensyn til alder og bakgrunn. Høsten 2017 startet vi et helt konkret prosjekt hvor vi satte fokus på problemstillingen. Alle ansatte er ansvarlige for at Dinamo er et trygt sted å arbeide, hvor det kun er ens egen innsats som avgjør hvilke muligheter en får. I Dinamo skal alle føle seg respektert, inkludert og anerkjent. Vi har et felles ansvar, men spesielt for lederne er dette en viktig oppgave. I hverdagen betyr dette mye for trivsel og trygghet, og vi tror at folk som har det bra leverer de beste jobbene.