Lukk

Publisert - 23.Februar 2017

Vi søker kreativt team

Vi er på jakt etter et kreativt team som vil være med å utvikle Dinamo videre. Denne gangen er vi på utkikk etter et erfarent team som er sterke konseptuelt. Dere må ha lyst på utfordringer og like å ta ansvar.

Vi trenger et team som er uredde, som liker å tenke tverrfaglig, digitalt og som behersker uttak på alle flater. Send oss noen argumenter om hvorfor akkurat dere er det teamet som kan utfordre oss. Send også gjerne noen jobber som vil overbevise oss om at dere er de folka vi trenger for å løfte oss enda et hakk med gode kreative løsninger.

I Dinamo er vi 60 medarbeidere som jobber med kommunikasjon som felles plattform. Dinamo er et bredt sammensatt kommunikasjonsmiljø som tror at folk med ulik bakgrunn belyser en problemstilling bedre og annerledes enn de som tenker likt. Kundene våre har ulike problemstillinger, men utfordringene de gir oss har alltid samme fellesnevner: Skap et engasjement.

Vi har fagenheter innen reklame, design, pr, digitalt og magasinproduksjon. Alle våre fagdisipliner jobber integrert og vi tilbyr alle tjenester under ett tak. Dette preger vår måte å jobbe på og skaper den gode Dinamo-kulturen. Vi holder til i nye og moderne lokaler på Grønland i Oslo sentrum.

For mer informasjon om stilling og søknad se her – http://mediabemanning.no/artikkel/dinamo-soker-kreativt-team/

Søknadsfrist: snarest