Lukk

Publisert - 30.Januar 2018

Vi søker flere flinke designere

Dinamo Design har fått mange bra kunder og morsomme prosjekter den siste tiden. Nå trenger vi flere flinke designere!

Vi leter etter deg som er opptatt av sterke konsepter og godt håndverk, som like gjerne lager løsninger for print som for skjerm.

Vi er et tett designmiljø som jobber med identiteter, profiler, pakning, digitale tjenester m.m. Her får du ansvar og mulighet til å jobbe med synlige, viktige, store og små prosjekter.

Dinamo Design jobber ofte tverrfaglig med Tech, PR og Reklame, og sammen løser vi mange oppgaver for offentlige og private aktører. Vi holder til i fine lokaler på toppen av Grønland, med kort vei til alt.

Ta kontakt om du lurer på noe, eller bare vil snakke litt – eller send en søknad til nyefolk@dinamo.no

Vi har satt likestilling og ubevisst diskriminering på dagsorden.
I Dinamo mener vi at ulike mennesker skaper både bedre jobber og arbeidsmiljø. Derfor vil vi ha rollemodeller av begge kjønn og i størst mulig grad speile samfunnet med hensyn til alder og bakgrunn. Høsten 2017 startet vi et helt konkret prosjekt hvor vi satte fokus på problemstillingen. Alle ansatte er ansvarlige for at Dinamo er et trygt sted å arbeide, hvor det kun er ens egen innsats som avgjør hvilke muligheter en får. I Dinamo skal alle føle seg respektert, inkludert og anerkjent. Vi har et felles ansvar, men spesielt for lederne er dette en viktig oppgave. I hverdagen betyr dette mye for trivsel og trygghet, og vi tror at folk som har det bra leverer de beste jobbene.