Lukk

Publisert - 30.Mars 2017

Våre unge lovende

Marthe Lysen (AD), Maria Hagerupsen (tekstforfatter) og Jasemin Folvik Adem (AD) er interns hos oss om dagen. De er godt i gang allerede og sprer både glede og inspirasjon i Grønlands høyeste tverrfaglige kommunikasjonshus.

Det kreative teamet Marthe og Maria er studenter ved Høyskolen Kristiania og fikk internship hos oss gjennom heispitch-konkurransen vi gjennomførte i høst. Konkurransen gikk ut på at studentteamene som deltok fikk mulighet til å pitche seg selv i heisturen fra 1. til 8. etasje hos oss i Schweigaards gate 16.

– Da vi så at Dinamo utlyste heispitch-konkurransen kasta vi oss på og lot det stå til. Vi fikk vist oss selv akkurat som vi er: to energiske studenter med forkjærlighet for såpeserier og mummitrollet! Det var en litt annerledes konkurranse om internship, som appellerte veldig til oss. Dinamo har tatt oss så godt imot og latt oss få leke og bryne oss på utfordrende oppgaver for spennende kunder som har gått veldig bra, sier Marthe og Maria.

Jasemin Folvik Adem er fra Westerdals og får prøve seg som redaksjonell designer hos oss. Her har hun allerede vært innvolvert i et stort spekter av oppgaver for mange av våre kunder.

– For meg har denne muligheten vært uvurderlig. Jeg kom nesten rett fra Paris og var spent på om å få meg praksisplass i det hele tatt. At det allerede var kommet et praksisteam her var litt spennende i starten, men nå er vi blitt en trekløver som har blitt så godt kjent på kort tid. At vi blir kjent på tvers av skolene har vært lærerikt og at vi sitter i et åpent kontorlandskap der vi kan kaste ball mellom fagområdene passer meg veldig godt.