Lukk

Publisert - 22.August 2016

Nytt kreativt team

Vi vokser videre og har ansatt Øivind Kristiansen og Helge Svendsen som nytt kreativt team. Øivind og Helge er begge utdannet ved Westerdals, og har bred erfaring fra bransjen. På kundelisten har de hatt kjente merkevarer som TINE, Møllers Tran, Posten/Bring, Norsk Rikstoto, TV2, Ringnes, Diplom-Is, Butinox, og Statoil Fuel & Retail.

– Vi er svært godt fornøyde med å få et så fagtungt og sultent team med på laget. Ansettelsen av Øivind og Helge gir oss mer kreativ kraft, og vil bidra til å styrke oss ytterligere på utvikling av integrerte, kanaluavhengige kommunikasjonskonsepter. Teamets allsidige bakgrunn vil garantert berike og utvikle oss i tiden fremover. Ikke bare er de drivende dyktige kreatører, men de er også utrolig trivelige folk som passer perfekt inn i Dinamo-kulturen, sier Heidi Holm, seniorrådgiver og leder i Reklame.

Vil prege fremtidens Dinamo

Vi er inne i spennende tider med flere nye kunder og varierte oppdrag. Det nye teamet styrker byråets brede nedslagsfelt ytterligere, og bidrar med solid internasjonal erfaring og retailkompetanse. Øivind og Helge har hoppet rett inn i flere prosjekter og er allerede godt i gang med å dekorere veggene i Schweigaardsgate med skisser og ideer.

– Da vi fikk muligheten til å sette preg på det nye Dinamo, var valget enkelt. Her får vi brukt hele kompetansen vår på masse spennende kunder og utfordringer. I tillegg er det så masse bra folk her atte hjælp! Vi er veldig glade for at vi nå er en del av Dinamo-gjengen.

Bakgrunn

Øivind ble uteksaminert fra Westerdals i 2001 og har siden da jobbet som AD i flere ulike byråer, deriblant McCann, Screenplay, Virtual Garden, og nå sist Retail House. Øivind har lang erfaring med utvikling av kampanjer for flere av de største annonsørene i Norge.

Helge er utdannet ved tekstforfatterlinjen på Westerdals. Han har internasjonal byråerfaring fra Crispin Porter+Bogusky i Colorado og Grow i Stockholm. Han var også med på å bygge opp Grow i Oslo, før han startet i Retail House i 2014.