Lukk

Publisert - 04.Februar 2015

Ny utgave av udir-magasinet

Dinamo er stolte av det nye magasinet vi har produsert for Utdanningsdirektoratet. Nå er 17 000 eksemplarer på vei ut til alle landets skoler og skoleeiere.

Og det er flere som synes at det nye Udir-magasinet ble riktig så bra. Nylig la nemlig Kunnskapsdepartementet ut et bilde av Torbjørn Røe Isaksen med det nye magasinet i hånden og følgende bildetekst: “Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen oppfordrer alle lærere til å søke om videreutdanning nå – hvis de ønsker seg faglig påfyll fra høsten!”

I 2013 vant Dinamo oppdraget fra Utdanningsdirektoratet om å lage magasin for å få flere lærere og rektorer til å søke om videreutdanning. Magasinet var en del av myndighetens satsing på økt kompetanse og kvalitet i skole- og barnehagesektoren.
Da det første magasinet kom ut i fjor ble det for første gang også laget en egen, responsiv nettside som speiler innholdet, og det ble aktivt spredt via eide, fortjente og betalte digitale flater. Dermed ble også rekkevidden, nedslagsfeltet og levetiden for publikasjonen økt dramatisk. Magasinet fikk svært gode tilbakemeldinger, og resultatene var svært gode med 75 prosent flere som søkte på videreutdanning for lærere i 2014 enn året før. Utdanningsdirektoratet mente at Udir-magasinet, sammen med bedre finansieringsordninger og sterkt politisk fokus, bidro til økningen.
Nå er altså en splitter ny utgave av Udir-magasinet på vei ut til alle landets skoler, med mål om å inspirere flere lærere og rektorer til å søke om videreutdanning.

Her kan du lese den digitale versjonen av Udir-magasinet http://magasinet.udir.no/2015/