Lukk

Publisert - 31.August 2016

Ny rådgiver på plass

Vi har ansatt tidligere generalsekretær i AUF, Marianne Wilhelmsen, som ny rådgiver. Hun skal være med å styrke vår kompetanse innen organisasjonsliv, kampanjearbeid og offentlig sektor.

– Vi opplever en økende oppdragsmengde innen organisasjonsliv og offentlig sektor. Marianne vil bli en viktig sparringspartner for mange av disse kundene. Hun har dessuten en spisskompetanse med kampanjearbeid i sosiale medier etter flere år med valgkamp og stor gjennomføringskraft i alt hun gjør. Vi gleder oss stort over å ha henne på plass, sier Henning Brikt Andersen, seniorrådgiver og fagansvarlig for PR.

Viktig rolle for AUF

Som generalsekretær i AUF var Marianne Wilhelmsen helt sentral i arbeidet med å bygge opp organisasjonen som hadde vært gjennom et ufattelig traume, en jobb hun har fått mye anerkjennelse for. Hun har blant annet hatt styreverv i Den nasjonale støttegruppen etter 22 juli-hendelsene, arbeidet med gjenreisingen av Utøya og har hatt ansvaret for AUFs første og andre sommerleir etter 2011. I dag sitter Wilhelmsen i styret til Utøya AS.

– Jeg har jobbet mye med kommunikasjon i politikken og i organisasjonslivet, og ser nå fram til å jobbe mer spisset med kommunikasjon i et tverrfaglig kommunikasjonshus. Dinamo har en imponerende kundeliste og jeg er allerede godt i gang med flere spennende prosjekter, sier Wilhelmsen.

Variert bakgrunn

Foruten en rekke verv i Arbeiderpartiet og AUF, har Wilhelmsen det siste året jobbet i Granplan, et kommunikasjonsbyrå som leverer strategisk rådgivning for en rekke virksomheter. Av utdannelse har hun en bachelor fra Kaospilotene, samt en master i økonomi og administrasjon fra Høyskolen i Buskerud.