Lukk

Publisert - 20.November 2014

Ny Rådgiver på Lagåsen

Denne uken begynner vår nye rådgiver og innholdsprodusent Elena Solberg. Elena skal jobbe med kunder innenfor fagområdene PR og Magazine. - Jeg gleder meg til å jobbe med et bredt spekter av kunder i et inspirerende og dynamisk miljø på Lagåsen, sier Elena.

Vår nye rådgiver har utdannelse som journalist fra anerkjente høyskolen i Volda. Etter fullført bachelorgrad har hun jobbet både som journalist i NRK og Drammens Tidene og senest som tekstforfatter i det drammensbaserte byrået Tibe. Elena har erfaring med å produsere stoff til både digitale og analoge flater.

– Min bakgrunn som journalist gjør at jeg kan bidra inn på en rekke av Dinamos kunder, både med tanke på tekstproduksjon, men også som rådgiver. Da jeg så at Dinamo søkte rådgiver med journalistbakgrunn, tenkte jeg med en gang at dette var noe for meg, fortsetter Elena.

– Ansettelsen av Elena er et viktig steg i riktig retning for Dinamo. Som et helhetlig byrå ønsker vi å tilby et bredt spekter av kompetanse til våre kunder. Vi ønsker henne velkommen til Lagåsen denne uken, sier administrerende direktør Holje Tefre.

Elena er ansatt fra og med denne uken, og er allerede i gang med flere spennende prosjekter.