Lukk

Publisert - 28.Oktober 2014

GULL OG DIPLOM TIL DINAMO DESIGN

Våre designere vant både Gull og Diplom i årets Visuelt-2014 konkurranse. Gull-teamet i kategorien "omgivelsedesign" bestod av Kristine Five Melvær, Kim Frydenlund Grane, Simen Grankel, Alexandra Schou Salbu, Ben Høst, Therese Jacobsen og Kristian Tennebø. I kategorien "pakningdesign" stakk vi i tillegg av med Diplom, her bestod teamet av Ida Ekroll og Kristine Five Melvær. Prosjektleder for gull-teamet var Victoria Salbu, og prosjektleder for Diplom-teamet var Turid Rønningen

Gullet i kategorien omgivelsedesign fikk vi for vårt arbeid med profilbærende omgivelser for Gjensidige. Juryens begrunnelse var som følger: -Overraskende, men også en åpenbar videreføring og forsterkelse av profilen. Gjensidiges historiefortellende univers får en ny dimensjon, nærmere virkeligheten. Elementene fungerer veldig godt i omgivelsene uten å bli prangende. Dette beriker omgivelsene, tilfører humor og sikrer god arbeidlyst. Veldig, veldig bra! Tiden går, profilen til Gjensidige består.

Diplomet i kategorien pakningdesign fikk vi for vårt emballasjedesign for eplemosten til Epleslang, også her var juryen meget imponert:
-En smart bruk av flaske og emballasje til å verve nye eplegivere. Solid utnyttelse av formater og et begrenset produksjonsbudsjett. Sterk illustrasjon og smart kombinasjon av etikett og brosjyre. Elementene fremhever kvaliteten i produktet. Det er spesielt gøy å se gode løsninger for gode formål.

I tillegg fikk våre egne Baptiste Ringot og Thomas Kjellberg Diplom for arbeider de har gjort i tidligere byråer.

Vi gratulerer våre dyktige medarbeidere og tar bølgen på Lagåsen!