Lukk

Publisert - 10.Mars 2016

Dinamoer vender tilbake

Den erfarne rådgiveren, Elin Ytterdahl Tohje vender tilbake til oss etter nesten tre år som informasjonsdirektør i Nortura. Hos oss vil Elin tiltre rollen som seniorrådgiver.

Elin har lang erfaring innenfor PR- og kommunikasjonsfaget. Hun har tidligere jobbet fem år i Dinamo, i tillegg har hun erfaring fra PR-operatørene, MS&L og Telenor

– Jeg er veldig glad for å være tilbake i Dinamo. Dinamo er i vinden om dagen og har mange spennende kunder og prosjekter jeg gleder meg til å jobbe med. Jeg ser frem til å være en del av dette vinnerlaget og ikke minst å få jobbe med gode, gamle og nye kolleger igjen, sier Elin.

Elin føyer seg inn i rekken av nye ansatte hos oss den siste tiden. Fra før av er både Melinda Johnsen, prosjektleder og Henrik Berg Slang, kreatør nye på huset. At de nye hodene tilhører forskjellige fagfelt, bidrar til å ytterligere styrke vår posisjon som Norges kanskje mest komplette kommunikasjonshus.

– Vi er svært glade over å få Elin tilbake på laget. At tidligere Dinamoere kommer tilbake, tar vi som et tegn på at det gjøres mye riktig og bra om dagen. Elin vil bidra positivt fra dag en, og kjenner både miljøet og mange av de eksisterende kundene fra før. I tillegg vil hun bidra med svært nyttig innsikt og erfaring fra kundesiden, sier Hølje Tefre, administrerende direktør.