Lukk

Publisert - 13.Juni 2016

Dinamo og Norse Digital slår hodene sammen

Dinamo Kommunikasjon og Norse Digital offentliggjør i dag et strategisk partnerskap. Ved å koble et av Norges ledende kommunikasjonshus med Norges kanskje råeste app- og utviklingsmiljø satser partene på å svare på den økte etterspørselen fra kundene.

– Vi har den siste tiden sett en økende etterspørsel etter digitale løsninger som engasjerer og effektiviserer. Selv om vi allerede har et meget kompetent utviklerteam internt, merket vi at vi manglet den siste edgen for å virkelig ta steget opp med de store på digital utvikling. Derfor tenkte vi rett og slett, if you can`t beat them, join them, og tok kontakt med de vi mente var best, nemlig Norse Digital, sier administrerende direktør i Dinamo, Hølje Tefre.

En kombinasjon for fremtiden

Partnerskapet fører til at Dinamo nå kan levere på fullskala digitale utviklingsløsninger, og at Norse Digital nå kan levere på fullskala kommunikasjonsløsninger.

– Vi har utviklet mange store digitale prosjekter både i Norge og internasjonalt de siste årene. Vi har blant annet jobbet med alt fra det 3 timer lange live tv-konseptet Kongen av sjakk til implementasjon av Stokkes internasjonale e-handelssatsing. I tillegg har vi mange prosjekter på trappene, hvor vi hjelper kunden med alle ledd innen digital forretningsutvikling. Vi har et stort utviklingsmiljø, men et partnerskap med Dinamo vil gi oss muligheten til å levere hele kundereisen – fra konsept og innhold til utvikling og drift. Det er en kombinasjon for fremtiden, sier Lasse Eriksen Bjørseth, daglig leder i Norse Digital.

En del av en større satsning

For kort tid siden annonserte Dinamo oppkjøpet av Digitalfjord og etableringen av Dinamo Performance. Det nye samarbeidet med Norse Digital er en naturlig forlengelse av dette og en ytterligere satsning på det digitale kommunikasjonsuniverset.

– Vi i Dinamo har alltid vært opptatt av god kommunikasjon. Men god kommunikasjon handler nå like mye om distribusjon som produksjon. Ved å knytte oss nærmere til de ledende miljøene innenfor digitale løsninger sikrer vi at kundene våre til en hver tid får en skreddersydd og optimal digital løsning basert på deres behov. Det er kanskje det største satsningsområde for Dinamo fremover, og noe vi har svært god tro på, avslutter Tefre.