Lukk

Publisert - 19.Desember 2019

Dinamo Design søker seniordesigner

Dinamo Design er på jakt etter en dyktig seniordesigner.

Hvem ser vi etter?
Du som senior designer kan lede både store og små designprosjekter fra start til mål – utvikle designstrategi, gjennomføre navneprosesser, visuelle analyser og innsiktsarbeid i samarbeid med ansvarlig rådgiver. Du har relevant erfaring fra byrå eller tilsvarende, og gode evner til å videreføre en strategi til konsept og visuelt utrykk. Du har en utadvendt væremåte og er glad i å jobbe prosjektbasert i tverrfaglige team. Med faglig tyngde og gode formuleringsevner ser du hvor det er riktig og viktig å ta kamper og argumentere for løsninger, og har mot til å kritisk utfordre både løsning og brief. Du har gode lederegenskaper – du skaper gode rammer og trygghet for designere og prosjektleder i prosjektene, gir tydelig og motiverende veiledning, og kan prioritere og fordele oppgaver. Du er en viktig støttespiller for rådgivere og prosjektledere, og har overordnet ansvar for den kreative leveransen.

Hva går du til?
Denne stillingen hører hjemme i fagavdelingen design. Vi er 14 stykker, flere dyktige designere, designrådgivere og prosjektledere som jobber sammen i ulike konstillasjoner med små og store prosjekter innenfor strategisk design og merkevarebygging, visuelle identiteter og pakning. Vi er et sterkt fagmiljø som støtter og bygger hverandre på tvers av designdisipliner, et varmt sosialt miljø  – og en gøy og hektisk hverdag. Som senior designer i Dinamo blir du også en del av et tverrfaglig kommunikasjonshus, med spisskompetanse fordelt i fire sterke fagområder: Design, Digital, PR og Reklame.

I team med leder, kreativ leder og de andre seniordesignerne i Dinamo Design vil du få mulighet til å påvirke og bidra til utvikling, forbedring og gjennomføring av kreative prosesser og metoder.Vi jobber også tverrfaglig med de andre fagenhetene på huset. Det betyr at du ikke alltid vil jobbe med rene design-oppdrag, men av og til være en del av et tverrfaglig team.
  • En interessant og variert arbeidshverdag med mange spennende prosjekter
  • Et sterkt faglig miljø med utviklingsmuligheter
  • Engasjerte og flinke kollegaer
  • Konkurransedyktig lønn
  • Sentrale og fine lokaler

I Dinamo ønsker vi å jobbe med prosjekter og kunder hvor samfunnsengasjement eller samfunnansvar  er en viktig del,  eller hvor det å forsterke og forstørre dette tilfører merverdi for dem.
Eventuelle spørsmål kan rettes til kreativ leder i Dinamo Design, Simen Grankel. Søknad og CV sendes snarest til nyefolk@dinamo.no

Vi i Dinamo har satt likestilling og ubevisst diskriminering på dagsorden.
I Dinamo mener vi at ulike mennesker skaper både bedre jobber og arbeidsmiljø. Derfor vil vi ha rollemodeller av alle kjønn og i størst mulig grad speile samfunnet med hensyn til alder og bakgrunn. Høsten 2017 startet vi et helt konkret prosjekt hvor vi satte fokus på temaet. Alle ansatte er ansvarlige for at Dinamo er et trygt sted å arbeide. I Dinamo skal alle føle seg respektert, inkludert og anerkjent. Vi har et felles ansvar, men spesielt for lederne er dette en viktig oppgave. I hverdagen betyr dette mye for trivsel og trygghet, og vi tror at folk som har det bra leverer de beste jobbene.

Vi i Dinamo vil være bransjeledende på bærekraft.
Her kan du lese om våre egne Bærekraftløfter for 2020