Lukk

Publisert - 21.Mai 2015

Dinamo danser videre

Dansens Hus, Norges nasjonale scene for samtidsdans, har valgt oss som samarbeidspartner på kommunikasjon.

– Vi skal nå legge vår strategi for perioden fram mot 2018 og trengte en samarbeidspartner på strategi og kommunikasjon. Valget falt på Dinamo – som både hadde relevant erfaring, spenstig metodikk og et team som vi fikk lyst til å jobbe videre med, sier kunstnerisk leder ved Dansens Hus, Un-Magritt Nordseth.

Dansens Hus ble etablert i 2004, og er i dag et svært aktivt og sentralt hus for norsk dans og norske dansekunstnere. Huset har siden 2008 ligget på trendy Vulkan i Oslo, og setter opp et førtitalls norske og internasjonale forestillinger – med rundt 150 visninger – i året. Foajeen og baren er omtalt i New York Times som en av de 100 hippeste barene i Europas storbyer.

– Det er formidabelt å se hva Dansens Hus med en relativt liten administrasjon og med relativt begrensede midler har fått til på få år. Å bistå huset med å legge grunnlaget for videre kunstnerisk utvikling og vekst, er et oppdrag vi hadde veldig lyst på – og som vi gleder oss til å ta fatt på, sier vår kundeansvarlig Berly Lund Grønning.

Samarbeidet mellom Dansens Hus og Dinamo er allerede i gang. Både publikum, kunstnere og ansatte har mange meninger om hvordan huset fungerer i dag – og hva de ønsker seg for framtiden.

– Som i alle strategiprosesser er det mange meninger – og mange veier å gå. Det spennende framover er hvilke valg ”huset” nå gjør og skal leve etter i de nærmeste årene. Det er valg som angår alle som følger og er glad i norsk dans, sier Lund Grønning.

Fra oss er det rådgiverteamet Berly Lund Grønning, Tove Bø Laundal og Tor Asbjørn Hegge som skal bistå Dansens Hus framover.