Vi søker prosjektledere

Er du prosjektleder og en sterk relasjonsbygger? Har du erfaring fra design-/digitale prosesser? Da trenger vi deg!

Du vil først og fremst jobbe med våre kunder innen utvikling og forvaltning av identiteter ogproduksjon av digitale produkter og tjenester.

Du som søker, må ha god kompetanse og erfaring med ledelse av kreative prosesser. Du evner å ha flere baller i luften samtidig, uten at detaljene i prosjektene glipper. Du er effektiv og opptatt av å skape god kvalitet. Du er selvstendig, men trives også med å arbeide i team. Du mestrer et høyt tempo og kan håndtere alt fra hasteoppdrag til lange og komplekse prosjektløp. Du kan både tilrettelegge for og lede digitale utviklingsløp bestående av utviklere og designere og sørge for god fremdrift og kvalitet i leveransene.

  • Sammen med kunderådgiver har du ansvar for at prosjektet har fremdrift i takt med avtalt fremdriftsplan.
  • Ta rollen som produksjonsleder og sørge for gjennomføring av og kvalitet i digitale prosjekter.
  • Gjennomføre kundestatusmøter og interne avsjekksmøter som en del av sikring av fremdrift.
  • Utarbeide budsjett og påse at prosjektene blir fakturert i henhold til avtale.
  • Sørge for at endringer i prosjektene fanges opp underveis og avstemmes med budsjett.
  • Rapportere dine prosjekter, prognoser og budsjetter til Dinamos økonomiavdeling og ledelse.
  • Sammen med de andre prosjektlederne sørge for optimal ressursutnyttelse på tvers av Dinamo.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og vilkår, veldig hyggelige kollegaer og et faglig sterkt miljø. Vi har 2 stillinger ledige hvorav den ene i utgangspunktet er et vikariat til ca. desember 2022, men med store muligheter for forlengelse / fast stilling.

Dinamo er et av Norges mest erfarne og komplette kommunikasjonshus. Hos oss kan du få design som endrer, kommunikasjon som engasjerer og smarte digitale løsninger. Vi er ca 54 mennesker fordelt på fire fagområder under et og samme tak: Design, Digital, Reklame og PR. Vi holder til i våre nye lokaler i Storgata, midt i Oslo.

Oppstart:
Så raskt som mulig – 3 mnd.

Hva gjør du nå?
Fortell oss litt om deg selv, hvem du er og hva du har gjort og send til nyefolk@dinamo.no.
Eller ring leder i Design Turid Rønningen på 938 77 525 hvis du lurer på noe.

Vi har satt likestilling og ubevisst diskriminering på dagsorden.
I Dinamo mener vi at ulike mennesker skaper både bedre jobber og arbeidsmiljø. Derfor vil vi ha rollemodeller av alle kjønn og i størst mulig grad speile samfunnet med hensyn til alder og bakgrunn. Høsten 2017 startet vi et helt konkret prosjekt hvor vi satte fokus på temaet. Alle ansatte er ansvarlige for at Dinamo er et trygt sted å arbeide. I Dinamo skal alle føle seg respektert, inkludert og anerkjent. Vi har et felles ansvar, men spesielt for lederne er dette en viktig oppgave. I hverdagen betyr dette mye for trivsel og trygghet, og vi tror at folk som har det bra leverer de beste jobbene.

Kontaktpersoner

smiley

Takk for at du meldte deg på Dinamonday. Du hører fra oss annenhver mandag.