Ledig stilling

Vi søker nye hoder til vår PR-avdeling

Dinamo er på jakt etter dyktige og engasjerte seniorrådgivere, samt sultne rådgivere til vår PR-avdeling. Du har gjerne erfaring fra byrå eller mediebransje, solid samfunnsforståelse og et sterkt engasjement for bærekraftig utvikling.

Hos oss blir du en del av et tverrfaglig kommunikasjonshus med spisskompetanse innen PR, reklame, design og digitale tjenester. Du kommer til å jobbe i en avdeling som består av dyktige rådgivere med bred kompetanse innen faget. Kundene våre strekker seg fra offentlige sektor, til organisasjoner og kjente kommersielle merkevarer.

Vi jobber bredt innen PR-faget med blant annet strategier, presse- og mediearbeid, sosiale medier, innholdsproduksjon, redaksjonelle tjenester, og intern- og lederkommunikasjon. Dinamo var tidlig ute med å løfte arbeid med bærekraftsprosjekter, og dette er en viktig satsning for oss.

Vi jobber tett med de andre fagenhetene på huset. Det betyr at du noen ganger jobber med rene PR-oppdrag, mens andre ganger er du en del av et tverrfaglig team.

Hvem ser vi etter?

  • Du har relevant erfaring fra byrå, mediebransje eller ledererfaring fra kommunikasjonsarbeid i en bedrift eller organisasjonsliv
  • Du har en utadvendt væremåte og er glad i å jobbe prosjektbasert i tverrfaglige team
  • Du er engasjert i samfunnet rundt deg og brenner for en god sak

Hva tilbyr vi?

  • En interessant og variert arbeidshverdag med mange spennende prosjekter
  • Et sterkt faglig miljø med utviklingsmuligheter
  • Engasjerte og flinke kollegaer
  • Konkurransedyktig lønn
  • Sentrale og nye lokaler ved Stortorget midt i Oslo

Eventuelle spørsmål kan rettes til Leder PR i Dinamo, Tor Asbjørn Hegge, på tlf 90988097. Søknad og CV sendes snarest til tor.hegge@dinamo.no.

Vi har satt likestilling og ubevisst diskriminering på dagsorden.
I Dinamo mener vi at ulike mennesker skaper både bedre jobber og arbeidsmiljø. Derfor vil vi ha rollemodeller av alle kjønn og i størst mulig grad speile samfunnet med hensyn til alder og bakgrunn. Høsten 2017 startet vi et helt konkret prosjekt hvor vi satte fokus på temaet. Alle ansatte er ansvarlige for at Dinamo er et trygt sted å arbeide. I Dinamo skal alle føle seg respektert, inkludert og anerkjent. Vi har et felles ansvar, men spesielt for lederne er dette en viktig oppgave. I hverdagen betyr dette mye for trivsel og trygghet, og vi tror at folk som har det bra leverer de beste jobbene.

Kontaktpersoner

1

Caser PR

Se flere Arbeider fra PR
smiley

Takk for at du meldte deg på Dinamonday. Du hører fra oss annenhver mandag.