Verdens beste reseptfrie medisin!

Til kunder og samarbeidspartnere:

Dinamo har alltid vært opptatt av å dyrke det som er viktig og positivt. Det handler om at vi tror vi kan gjøre en forskjell når vi jobber sammen og kombinerer mennesker med forskjellig kompetanse, bakgrunn og erfaring. 

Et fantastisk eksempel på dette, er en av våre mangeårige kunder og partnere, Sykehusklovnene. Vi er stolte av å kunne være med på deres arbeid for at barn på sykehus kan ha det litt bedre.

Vi oppfordrer deg til å sette av ett minutt i førjulstria til å se filmen under. Vi har også lagt lenker til denne og to andre filmer nederst på siden. Del dem gjerne med de dere kjenner. Det er en flott gave å gi!

Verdens beste reseptfrie medisin!

Tusen takk til dere alle for et godt samarbeid i året som har gått. Det har vært et annerledes og utfordrende, men sammen har vi fått det til. Nå håper vi dere får en får en rolig og avslappende julefeiring mens vi ser frem til et nytt år med mange nye muligheter.

Hilsen alle oss i Dinamo!

Lenker til filmer:

Mobilversjon

4-5 format

16-9 format

ps. det er ikke Dinamo som har produsert filmene, det er gjort av Sykehusklovnene selv i samarbeid med Plan B, men vi gjør mye annet sammen spesielt ift. nettsider m.m. Se gjerne www.sykehusklovnene.no