Afterwork:

Hjelp! Jeg jobber alene!

Sitter du alene med alt markeds- og kommunikasjonsarbeid? Denne afterworken er dedikert til deg.

Å være eneste ansatt i en kommunikasjons- eller markedsavdeling er en ensom jobb med en enorm arbeidsbelastning. Presset fra styret, arbeidsoppgaver som hoper seg opp og følelsen av aldri å komme seg ovenpå er noe mange kjenner seg igjen i.

Du er ikke alene

Vi får besøk av to markedssjefer som forteller hvordan de får hverdagen til å gå opp. Hvilke oppgaver prioriterer de? Hvordan får de det til å gå rundt på begrensede budsjetter? Hvilke feil vil de aldri gjenta? Og hvordan takler de presset om å være på stadig nye plattformer og håndtere ny teknologi?

Meld deg på og treff andre som sitter i samme (ensomme) båt som deg, del erfaringer og forhåpentligvis dra hjem med noen gode tips i ermet. Arrangementet er selvfølgelig åpent for alle, også du som ikke jobber alene. Gode tips er relevante for alle, uansett hvor mange du har i båten din.

I tillegg stiller SMFB+Dinamo med et knippe rådgivere som blir igjen etter foredragene. Trenger du en sparringspartner, noen å lufte ideer for, eller bare å blåse ut frustrasjonen din til noen som faktisk kan kommunikasjon? Heng igjen og slå av en prat med oss. Vi stiller med rådgivere fra alle våre fire avdelinger: PR, reklame, digital og design.

Påmelding

Når: 12. oktober klokken 17.00 (dørene åpner 16:30)

Hvor: SMFB+Dinamos lokaler i Storgata 2

Arrangementet er gratis.

Meld deg på.

smiley

Takk for at du meldte deg på Dinamonday. Faglig hilsen fra oss i Dinamo!