Afterwork 1. juni:

Hjelp! Vi er drittlei Facebook!

Er du lei av å bruke tid, ressurser og annonsekroner på Facebook? Vi også. Men hva er egentlig alternativene?

For å diskutere dette og mer inviterer vi til afterwork: Hjelp! Vi er drittlei Facebook!

Tid og sted: Onsdag 1. juni kl. 16.30, hos Dinamo i Storgata 2, i Oslo sentrum.

Meld deg på her.

Her vil tre av våre skarpeste digitale rådgivere diskutere og fundere høyt på hva du kan gjøre for å slippe unna Zuckerbergs klør.

Det blir ikke noe formell presentasjon eller kanapeer, men god stemning, litt godt i glasset og heftig diskusjon! 

Spørsmål vi vil gjennom denne kvelden er blant annet:

  • Hva gikk galt?
  • Hva burde annonsører og bedrifter satse på fremover?
  • Hvor er målgruppene på vei?
  • Hva slags teknologi kan ta over?
  • Hvem bør fortsatt være på Facebook, om noen?

Kveldens paneldeltakere

Christian Westerberg Thoresen har sin bakgrunn fra NITH/Polyteknisk, Icon medialab og reklame- og designbyråer. Han har over 20 års erfaring fra lederroller i kommunikasjonsbransjen med fokus på det digitale, og var en av to gründere bak det anerkjente interaktive designbyrået Soulpolice, som i 2010 ble kjøpt og integrert i Dinamo.

Christian jobber i dag som senior digital rådgiver i Dinamo, gjerne operativt i tandem med kreative team og digitale ressurser med blant annet webutvikling, strategi, konseptutvikling og kampanjearkitektur.

Han har jobbet med Facebook siden plattformens spede begynnelse, og var med på å lansere Gjensidige, Telenor og Elkjøps Facebook-sider i Norden.

Mellom 2011 og 2013 var han også med da Dinamo skapte mye omtale og fantastiske resultater med kampanjen Nyttårskanonen for DSB, som ble kalt «tidenes beste awarenesskampanje» av Tim Nilo i Facebook Norge, samt vant en rekke gull i Gullblyanten og andre konkurranser.

Hilde Tunge er seniorrådgiver i Dinamo. Hun har erfaring med PR og kommunikasjon innen et bredt spekter av bransjer og sektorer, med spesiell vekt på kommunikasjon på digitale flater. Hun har lang fartstid som strategisk rådgiver på sosiale medier, og som innholdsprodusent for digitale og fysiske flater.

Hilde har jobbet profesjonelt med sosiale medier siden 2011, og har utviklet strategier, kampanjer og innhold for noen av verdens største merkevarer.

Hun fikk seg profil på Facebook i 2007, og hennes første post var «trening :P».

Willy Bergsnov er kreativ leder i Dinamo Digital. Han har jobbet med design og web siden tidlig 2000-tall og har erfaring fra en rekke byråer i Norge. Hans lange erfaring innen grafisk design, webdesign, animasjon, film og tekst gir ham en tverrfaglig tyngde, og har resultert i kreative og nyskapende løsninger for kunder på tvers av flater og plattformer.

Sosiale medier i Dinamo

Rett bruk av sosiale medier gir en verdifull og nødvendig dimensjon i en kommunikasjonsstrategi og Dinamo er godt vant til å arbeide utifra egne, betalte og fortjente flater.

Dinamo har vært dypt involvert i utvikling av kampanjer og strategier for Facebook helt siden starten i 2007.

Siden den gang har vi fortsatt å ha suksess med kampanjer og organisk innhold på tvers sosiale medier.

Les mer om hvordan vi jobber på sosiale medier her.


Kontaktpersoner

1

Verdt å lese