Litt mer tid kan bety alt

Tjenester

Krafttak mot kreft 2022

Tre av fire overlever kreft i Norge i dag. Men med kreften følger frykten for det ene ordet ingen kreftpasienter eller deres pårørende vil høre: «Spredning». Det finnes allikevel et håp: Du må bare leve litt til, og litt til, og litt til. Holde livsgleden og motet oppe, fordi «Litt mer tid kan bety alt». Kreftforskere i Norge og resten av verden jobber jo hele tiden for nye, bedre og mer treffsikre behandlingsmetoder.

Kontaktpersoner

Krafttak mot kreft er Kreftforeningens årlige dugnad, og i 2022 gikk pengene til forskning på kreftformer med spredning. I filmene møter vi Heidi (39), Thor Magne (52) og Monica (46) som lever et liv med kreft og uvisshet, men også med et håp om normalitet. De velger seg hverdagene, og øverst på lista står flest mulig av dem.

For å fortelle disse historiene fikk vi med oss regissør Jakob Oftebro og produksjonsselskapet FUS!. Jakob har selv en far som har hatt kreft med spredning i flere år, så denne dugnaden ble han gjerne med på.

Team: Aksjonsleder i Kreftforeningen, Maren Lier, kreativt team Arnt Heggli og Espen VD Hagen, designer Kate Hagen, prosjektleder Hanne Løchen, rådgiver Ivar Vereide, regissør Jakob Oftebro og produsent Halvor Lid