Krafttak mot kreft

Kan det skapes noen nye og positiv assosiasjoner, var spørsmålet vi stilte. For ordet kreft minner oss mest om redsel, angst og fornektelse. Men kreft handler også om noe annet – nemlig håp og kjærlighet. I dag overlever syv av ti kreftdiagnosen takket være målrettet arbeid og forskning. Allikevel finnes det fremdeles krefttyper som færre overlever. Pengene fra “Krafttak mot kreft 2019” gikk til forskning og behandling av disse krefttypene.

Kontaktpersoner

Løsning

Å bli alvorlig kreftsyk forandrer alt – både for den som er syk og alle de rundt. Det er en fantastisk følelse å få vite at behandlingen virker og at livet går videre. Å få beskjed om at mamma skal mase på deg i mange år til, å fortsatt måtte holde ut kompisens dårlige vitser, eller å høre bråket fra gutterommet igjen – det som irriterte deg før er noe du fryder deg over nå.

«Den aller beste følelsen i livet» ble derfor kampanjebudskapet vårt. Vi ønsket å minne om at pengene fra årets aksjon er med på å gi enda flere mennesker den aller beste følelsen i årene som kommer.

Andre gode resultater

Se flere Arbeider