Fransk pit stop på Frogner

Tjenester

Design av restaurantkonseptet Gael

Høsten 2015 fikk vi en spennende oppgave fra en fransk-norsk gründer og gourmét ved navn Gael; å designe et unikt restaurant- og hurtigmatkonsept med middelhavsmat av høy kvalitet.

Kontaktpersoner

Strategi

Vi analyserte markedet og lot oss inspirere av Gaels referanser. Hvordan uttrykke det sør-franske kjøkkens kvaliteter og fortreffelighet, og samtidig formidle løftet om god take-away, raskt levert? Hurtighet, kvalitet og presisjon ble førende og dette ga oss konseptet PIT STOP – en effektiv pause med påfyll for veien videre. Dette, i kombinasjon med Gaels historie og bakgrunn, ga oss den visuelle føringen: Rally Monte Carlo.

Løsning

Inspirert av referanser fra reiseliv og billøp, fransk plakatkultur og illustrasjoner fra tidlig 1900-tall, fant restauranten sin form i en art deco-inspirert logo og identitet; dog uten oljeflekker og bensin, bevarte vi hintene om billøp. Alt i alt et helhetlig og unikt konsept med røtter i gründerens visjoner – speilet i smått og stort fra egendesignede møbler, romløsninger, interiør, eksteriør og alt av trykte flater.

Andre gode resultater

Se flere Arbeider