Fransk pit stop på Frogner

Tjenester

Design av restaurantkonseptet Gael

Høsten 2015 fikk vi en spennende oppgave fra en fransk-norsk gründer og gourmét ved navn Gael; å designe et unikt restaurant- og hurtigmatkonsept med middelhavsmat av høy kvalitet.

Kontaktpersoner

Strategi

Vi analyserte markedet og lot oss inspirere av Gaels referanser. Hvordan uttrykke det sør-franske kjøkkens kvaliteter og fortreffelighet, og samtidig formidle løftet om god take-away, raskt levert? Hurtighet, kvalitet og presisjon ble førende og dette ga oss konseptet PIT STOP – en effektiv pause med påfyll for veien videre. Dette, i kombinasjon med Gaels historie og bakgrunn, ga oss den visuelle føringen: Rally Monte Carlo.

Løsning

Inspirert av referanser fra reiseliv og billøp, fransk plakatkultur og illustrasjoner fra tidlig 1900-tall, fant restauranten sin form i en art deco-inspirert logo og identitet; dog uten oljeflekker og bensin, bevarte vi hintene om billøp. Alt i alt et helhetlig og unikt konsept med røtter i gründerens visjoner – speilet i smått og stort fra egendesignede møbler, romløsninger, interiør, eksteriør og alt av trykte flater.

Andre gode resultater

Se flere Arbeider
smiley

Takk for at du meldte deg på Dinamonday. Faglig hilsen fra oss i Dinamo!