Kulturstipend og abstrakte drømmer

Tjenester

Visuell profil og illustrasjoner
for Drømmestipendet

Drømmestipendet skal synliggjøre kommunenes arbeid for barn og unge, og være en verdifull inspirasjon og et viktig bidrag til å oppfylle mange unge kulturutøveres drømmer. Hvert år deler de ut 100 stipendier à 10 000 kroner i syv kategorier: dans, musikk, skapende skriving, teater, visuell kunst, sirkus og annet.

Kontaktpersoner

Konseptet representerer abstrakte tolkninger av drømmer. Hver av de syv kategoriene har fått sin egen illustrasjon inspirert av eget mangfold. Overordnet seriepreg er ivaretatt ved gjenbruk av teknikker og farger. Ulik bruk av illustrasjonene og farger åpner for spennende variasjon. Mangfoldig fargepalett gjør profilen leken og glad.

Symbolet er en organisk abstraksjon av bokstaven «D». Til navnetrekk/displayfont brukes typografi med klassisk grunnform samt detaljer med et litt «rampete» preg. Logoen er svart når den står sammen med illustrasjonene. På flater hvor illustrasjonene ikke er til stede brukes et logosymbol som henter opp farger og elementer fra illustrasjonene, og som energisk tillater seg å bryte ut av formen.

I 2020 ble kriteriene for hvem som kan søke på Drømmestipendet endret. I forbindelse med det, utviklet vi en mini-kampanje med nye illustrasjoner, animert i en ny film.

Andre gode resultater

Se flere Arbeider
smiley

Takk for at du meldte deg på Dinamonday. Du hører fra oss annenhver mandag.