Morten er årets nykommer!

Morten Håvik ble i dag kåret til en av årets DOGA-Merket Nykommere. Morten vant for sitt prosjekt Punkt Kartserie. Et prosjekt som kobler det analoge og taktile med det digitale og abstrakte.

Ledertalent i sjefsstolen hos Dinamo

19. oktober hadde Dinamo det unge ledertalentet Ida Samira Øglænd (18) som sjef. Vi var nemlig utvalgt til å være med på Leder for en dag, der 30 unge talenter ”skygger” hver sin toppleder. Det årlige arrangementet er i regi av Ungt Entreprenørskap og ManpowerGroup.

Dinamo med internasjonal designjobb for Norsk Tipping

Vi har det siste året utviklet ny visuell identitet og logo for Vikinglotto. Den nye identiteten og logoen implementeres nå i alle Vikinglottos åtte markeder og er en vesentlig del av strategien om å fornye spillet som har eksistert med ulik profil og ulike navn siden 1993.

Våre unge lovende

Marthe Lysen (AD), Maria Hagerupsen (tekstforfatter) og Jasemin Folvik Adem (AD) er interns hos oss om dagen. De er godt i gang allerede og sprer både glede og inspirasjon i Grønlands høyeste tverrfaglige kommunikasjonshus.

Dinamo fornyer Finanstilsynets visuelle profil

Finanstilsynet har valgt Dinamo som samarbeidspartner på design. Avtalen er på to år, med opsjon på forlengelse.

- Vi gleder oss til et spennende samarbeid med Dinamo – i første omgang knyttet til videreutvikling av vår visuelle profil, samt utvikling av flere av våre publikasjoner, sier kommunikasjonsdirektør Kjetil Karsrud i Finanstilsynet.

GULL OG DIPLOM TIL DINAMO DESIGN

Våre designere vant både Gull og Diplom i årets Visuelt-2014 konkurranse. Gull-teamet i kategorien "omgivelsedesign" bestod av Kristine Five Melvær, Kim Frydenlund Grane, Simen Grankel, Alexandra Schou Salbu, Ben Høst, Therese Jacobsen og Kristian Tennebø. I kategorien "pakningdesign" stakk vi i tillegg av med Diplom, her bestod teamet av Ida Ekroll og Kristine Five Melvær. Prosjektleder for gull-teamet var Victoria Salbu, og prosjektleder for Diplom-teamet var Turid Rønningen