Vi er inne i en vekstperiode og har den siste tiden ansatt flere unge designere.

Vi ønsker flere talenter velkommen

Vi er inne i en vekstperiode og har den siste tiden ansatt flere unge designere.

Kontaktpersoner

– Vi er midt i en svært aktiv høst med store prosjekter og nye kunder. Jeg er derfor veldig fornøyd med å ha kapret noen av de aller flinkeste talentene der ute. Det er kamp om de beste hodene om dagen og jeg mener vi har fått noen av de aller beste, sier Simen Grankel, kreativ leder i Dinamo Design.

De nyansatte har til sammen en variert bakgrunn og vil bidra til at Dinamo styrker sin posisjon inne merkevarebygging, strategisk design, visuell identitet og reklame.

De fire nyansatte i Dinamo er:

Anna Ducros (24), ny grafisk designer i Design, har en bachelor i grafisk design fra Westerdals, på toppen av flere års erfaring fra bl.a. Klaklak Ltd i Skottland, Branding Box og One Zero Designbureau. Anna er også aktivt styremedlem i Social Oriented Design, som planlegger sin tredje utstilling i New York neste år.

Morten Håvik (24), ny grafisk designer i Design, har en bachelor i grafisk design fra Westerdals og har hatt internship hos Melvær&Co. Morten har også god erfaring med identitetsprosjekter og konseptutvikling, spesielt innen samspillet mellom de digitale og fysiske formatene.

Andreea Tecusan (30), ny praktikant i Design og Tech, har en bachelor i Arts Management fra BI og tar for tiden en Master i Interaksjonsdesign ved Arkitektur- og Designhøgskolen i Oslo. Hun har blant annet samarbeidet med Oslo Bysykkel for å bygge videre på det digitale tjenestelaget.

Gard Refvik (25) går inn i Reklame. Gard (25) har en bachelorgrad i visuell kommunikasjon fra Høgskolen i Buskerud og Vestfold, samt et par års erfaring som frilansdesigner hvor han har jobbet med varierte prosjekter for et bredt spekter av kunder. Han har også vært med på oppstarten av et nytt kopisenterkonsept i Norge hvor han blant annet jobbet med digitalprint, utvikling av markedsmateriell og kampanjer.

Relaterte arbeider

Se flere Arbeider fra Design