Vi slår oss sammen med SMFB!

Med et sterkt utgangspunkt i kreativitet, digitale tjenester og strategiske prosesser vil vi allerede fra i dag kunne levere enda bedre løsninger til våre kunder enn vi har gjort hver for oss.

Kontaktpersoner

– Sammen blir vi det skarpeste byrået i krysningen reklame, design, kreativitet, teknologi og innhold. Vi skal fortsette å skape gode resultater for både gamle og nye kunder, endre holdninger og få merkevarer og virksomheter til å vokse, sier Lasse Polmar, daglig leder i SMFB.

Siden etableringen i 2004 har det prisvinnende byrået SMFB hatt for vane å levere sterke kampanjer og konsepter.

– Sammen blir vi et av de mest solide byråene som kan levere på hele verdikjeden av markedsføring- og designtjenester. Vi tror alle kunder kommer til å bli veldig fornøyde med denne utviklingen, sier Hølje Tefre, daglig leder i Dinamo.

Hvorfor slår vi oss sammen?

Målet med sammenslåingen er å tilby et mer komplett produkt. Basert på våre respektive styrker mener vi at vi som ett selskap vil være bedre rustet til å møte morgendagens krav til smarte digitale løsninger, engasjerende reklame og innhold, nettsider som selger, og design som skaper tydelige identiteter og merkevarer, enn hva vi ville hver for oss

Som en del av sammenslåingen får vi også et annet spennende selskap inn i familien, Appetite for Production. Appetite er et av Norges ledende eventbyråer, og er spesialister på kreativ historiefortelling og produksjon. Totalt vil den nye byrågruppen telle rundt 80 personer og ha tilhold i Storgata 2, hvor Dinamo har kontorer i dag.

Kort sagt vil vi allerede fra første dag kunne levere et langt større spenn av tjenester enn tidligere: alt fra enkle og kostnadseffektive løsninger, til større og mer omfattende aktiviteter.

Er du kunde i Dinamo vil sammenslåingen naturligvis ikke få noen konsekvenser for hvem din kundeansvarlig i Dinamo er, men vi håper å raskt kunne vise deg at vi kan levere enda bedre enn før ved å tilføre ny kompetanse og ressurser fra sammenslåingen. 

Les mer om dette på Kampanje.com eller KOM24.

Myntkast bestemte navnet

Så hva skal barnet hete? Vi gjorde det enkelt og kastet mynt. Navnet vårt framover vil derfor være SMFB Dinamo. Hør mer om dette og sammenslåingen på Kampanje TV.

Har du spørsmål eller andre ting du lurer på er det bare å ta kontakt med Hølje Tefre eller dine kontaktpersoner i Dinamo.