Småbarnsliv for Gjensidige vant den prestisjefylte prisen Årets Facebook-side under Social Media Awards.

Småbarnsliv er årets Facebookside

Småbarnsliv for Gjensidige vant den prestisjefylte prisen Årets Facebook-side under Social Media Awards.

Kontaktpersoner

Prisutdelingen, som er en del av konferansen Social Media Days, kårer de beste Facebook-sidene blant bedrifter og organisasjoner i Norge. Gjensidige Småbarnsliv gikk til topps for 2013 i en kategori med hele 66 nominasjoner.

Småbarnsliv er en Facebook-side som  skal hjelpe foreldre med å være så godt forberedt som mulig når det kommer til sikkerhet og trygghet for barna.

Juryen sier dette om vinneren:

– Årets vinner av Årets Facebook-side er en verdig vinner med et sterkt og tydelig uttrykk. Gjennom en tydelig strategi har de nådd ut til en klart definert målgruppe med sitt budskap. Vinneren har på eksemplarisk vis brukt målrettet og variert innhold for å engasjere, og gjøre sine tjenester relevante og aktuelle. De snakker ikke først og fremst ikke om seg selv, men tar opp tema som engasjerer målgruppen. De har laget sitt eget communiy, og blitt et naturlig samlingssted for en av Norges mest ettertraktede målgrupper. Denne siden lytter aktivt til sine følgere . De tar også et skritt videre og inviterer sine følgere med i produktutviklingen, heter det i juryens begrunnelse.

Små grep, stor forskjell, utviklet av Dinamo for Helsedirektoratet var også blant de ti nominerte til å vinne Årets Facebook-side.

Ansvarlig hos Gjensidige: Elin Mariel Dahl og Gro Grotle.

Relaterte arbeider

Se flere Arbeider