Det sikreste vårtegnet er endelig her: Vårt nye praksisteam startet denne uka!

Nytt praksisteam i Dinamo

Det sikreste vårtegnet er endelig her: Vårt nye praksisteam startet denne uka!

Arnt Heggli og Mathias Linnerud fra Høyskolen Kristiania er denne uka på plass som nytt praksisteam hos oss i Dinamo. Arnt er 27 år og AD. Han er gift og har ett barn og en fortid som regissør og fotograf. Mathias er 25 år og tekstforfatter. Han er singel og her en bachelor i markedsføring og merkevarebygging i sekken.

Fagleder i Dinamo, John Rørdam har store forventninger til det nye teamet.

– Vi er kjempefornøyde med å ha kapret et vaskeekte reklameteam med både AD og tekstforfatter. Vi la også merke til at disse flinke gutta, i tillegg til å være veldig hyggelige og sympatiske, har et brennende ønske om å jobbe med reklame. Det er en litt truet art, så vi skal forsøke å passe godt på dem her hos oss.

Det nye kreative teamet ser frem til å ta fatt på utfordringene de vil få i Dinamo, og trekker spesielt frem at de får jobbe med reelle prosjekter.

– I tillegg til alt det gode vi har hørt fra blant annet tidligere praksiselever, valgte vi Dinamo for muligheten til å få jobbe med ekte briefer. Det er jo ingen ting vi lærer mer av enn det. Selvom Dinamo er et stort byrå, virket dette som et sted vi kunne komme raskt inn i varmen. Det kjente vi også at vi gjorde allerede i lunsjen første dag, forteller de.

Relaterte arbeider

Se flere Arbeider