Dinamo Design styrker laget

Dinamo styrker sin satsning på visuell identitet og pakningsdesign og har ansatt prosjektleder June Torp og seniordesigner Ole Fredrik Ekern.

– June og Ole har vært en særdeles vellykket og kjærkommen utvidelse av Dinamo Design gjennom våren og forsommeren. Tross en utfordrende start fra hjemmekontor er begge godt i gang med bl.a. identitetsoppdrag for Konfliktrådet, Vinmonopolet, Rema 1000, Bjørknes og Hatting, sier Simen Grankel, Kreativ leder i Dinamo Design

– Ole kommer fra Superblaise og er en dedikert designer med erfaring fra flere disipliner. Med sin konseptuelle, strategiske og formsterke tilnærming til oppgaver og prosesser ser vi at han styrker og utvider oss. June har solid prosjektledererfaring fra OlssønBarbieri og Suburbia. Hun ble raskt satt på prøve da vi forsvant til hvert vårt hjemmekontor bare to uker etter hun startet, men tross dette har hun en oversikt, trygghet og ro som er få forunt, sier Simen.

Begge de to nyansettelsene er glad for å være plass hos Dinamo, som de trekker fram som et sterkt fagmiljø. 

– Det er utrolig motiverende og spennende å få jobbe i et så stort og tverrfaglig miljø som Dinamo har. Som prosjektleder i Dinamo får jeg en unik mulighet til å jobbe med både store og små kunder og prosjekter, i alle typer bransjer, sier June.

Ole trekker i tillegg fram Dinamo som et godt miljø for faglig utvikling.

– Dinamo har alltid markert seg som et råsterkt strategisk designmiljø som evner å dyrke frem klare og gode historier. Med ulike fagområder under samme tak, ser jeg på Dinamo som et perfekt miljø for å møte nye utfordringer og utvikle meg videre. Jeg har blitt utrolig godt tatt imot av alle sammen, noe som har fått meg til å føle meg hjemme fra første stund. Et herlig sted å være, sier Ole.

Dinamo har nå 56 ansatte for delt på Design, Reklame, PR og Digital.