Dinamo Design høster priser for bransjebrytende design. Nå også Merket For God Design for deres arbeid med Gjensidige.

Merket for god Design til bransjebrytende Design.

Dinamo Design høster priser for bransjebrytende design. Nå også Merket For God Design for deres arbeid med Gjensidige.

Kontaktpersoner

Merket For God Design ble utdelt på Designdagen i regi av Norsk Designråd, og Dinamo Design vant i kategorien Visuell kommunikasjon. Juryen sa blant annet at «Denne identiteten flytter standarden i bransjen og gjør at alle de andre må oppdatere seg.» Dinamo Design har allerede mottatt priser i Visuelt, Gullblyanten og Farmandprisen for den visuelle identiteten til Gjensidige.

Et merkevareløft med ambisjoner

I 2011 satte Gjensidige seg målet om å bli det mest kundeorienterte selskapet i Nordisk forsikringsbransje. Det følgende merkevareløftet hadde som ambisjon å gjøre Gjensidige ledende innen digitale løsninger, samt samle selskapet under én tydelig merkevareidentitet.

bare om godt håndverk, men at juryen ser forretningsverdien av designprosjektet. Strategisk bruk av design er essensielt for å oppnå målene Gjensidige har satt seg, og vi er imponert over hvor modige og fokuserte de har vært gjennom hele prosessen. I en bransje der det historisk har blitt satset lite på design, har Gjensidige brutt med kategorien og nettopp satset hardt på merkevarebygging og design for å skape bedre opplevelser for kundene sine. Det har vært et nært og godt samarbeid fra dag én, sier Morten Kristiansen, Brand Strategy Director hos Dinamo.

– For meg er MFGD et bevis på at vi har satset riktig og at Gjensidige har blitt en pådriver for endring i bransjen. Særlig når det gjelder koblingen mellom merkevare, identitet og utvikling av unike og kundeorienterte opplevelser, fysiske så vel som digitale, sier Anne Margrete Børjesson, Direktør, Marked og Merkevare hos Gjensidige.

Både Dinamo Design og Dinamo Business & Service Design jobber tett med Gjensidige på langsiktig forvaltning av merkevaren, identitet- og interaksjonsdesign, utforming av fysiske omgivelser, samt utvikling av produkter og tjenester.

Relaterte arbeider

Se flere Arbeider