Lederskifte i Dinamo. Administrerende direktør John Arne Medalen slutter i Dinamo. Etter to år som styreleder og seks år som konsernsjef velger han å forlate kommunikasjonshuset og gir stafettpinnen videre til Hølje Tefre.

Lederskifte i Dinamo

Administrerende direktør John Arne Medalen slutter i Dinamo. Etter to år som styreleder og seks år som konsernsjef velger han å forlate kommunikasjonshuset og gir stafettpinnen videre til Hølje Tefre.

Kontaktpersoner

Åtte år er lang tid i denne bransjen. Det har vært spennende, og utfordrende år, sier John Arne Medalen, avtroppende direktør i Dinamo. – Jeg kom til selskapet under finanskrisen i 2008 og har hatt fokus på digitalisering og på en tverrfaglig tilnærming til kommunikasjonsfaget. Her har Dinamo ligget i forkant. Dette har krevd kontinuerlig endring, og jeg skal innrømme at det innimellom har vært krevende. – Siden i sommer har jeg tenkt at det er på tide å slippe til friske krefter, sier Medalen, som tidligere har vært toppsjef både i McCann og SDG.

Hva Medalen skal gjøre når han forlater Dinamo, er foreløpig ikke avklart. – Jeg har flere interessante muligheter som jeg vurderer. Som en av de sentrale eierne i Dinamo, vil jeg uansett følge Dinamo-huset tett videre, sier han.

Tefre overtar
Styret i Dinamo har ansatt Hølje Tefre (49) som ny adm. direktør i selskapet. Tefre overtar umiddelbart og ble presentert for ansatte på et allmøte i dag, onsdag. Tefre kommer fra jobben som adm. direktør og investeringsdirektør i investeringsselskapet Zoncolan ASA. Her har han blant annet vært ansvarlig for restruktureringen av Opinion Perduco.

– Vi har lett etter ny adm. direktør som kan vise til solide forretningsmessige resultater, som kjenner kommunikasjonsbransjen – og som står for verdier vi i Dinamo kan assosiere oss med. Det har vi funnet i Hølje Tefre, sier Finn Moholdt, styreleder i Dinamo. – Snuoperasjonen han var ansvarlig for i Opinion Perduco – og hans fartstid fra Filadelfia og JBR McCann – har vært viktige faktorer for oss, legger Moholdt til.

Han opplyser videre at Tefre og hans investeringsselskap Celvima har en opsjon på å overta en betydelig eierandel i Dinamo.

– Dinamo har en sterk historie og et utgangspunkt jeg har stor tro på. Jeg gleder meg til å ta fatt, sier Hølje Tefre.

Tefre, som er utdannet siviløkonom fra BI, var gründer – og adm. direktør – da Media Research Group i perioden 2000 til 2007 bygget seg opp til en omsetning på 200 mill. børsnotering og tilstedeværelse i fire land.

Relaterte arbeider

Se flere Arbeider