Våre designere vant både Gull og Diplom i årets Visuelt-2014 konkurranse. Gull-teamet i kategorien "omgivelsedesign" bestod av Kristine Five Melvær, Kim Frydenlund Grane, Simen Grankel, Alexandra Schou Salbu, Ben Høst, Therese Jacobsen og Kristian Tennebø.

Gull og Diplom til Dinamo Design

Våre designere vant både Gull og Diplom i årets Visuelt-2014 konkurranse. Gull-teamet i kategorien «omgivelsedesign» bestod av Kristine Five Melvær, Kim Frydenlund Grane, Simen Grankel, Alexandra Schou Salbu, Ben Høst, Therese Jacobsen og Kristian Tennebø. I kategorien «pakningdesign» stakk vi i tillegg av med Diplom, her bestod teamet av Ida Ekroll og Kristine Five Melvær. Prosjektleder for gull-teamet var Victoria Salbu, og prosjektleder for Diplom-teamet var Turid Rønningen

Kontaktpersoner

Gullet i kategorien omgivelsedesign fikk vi for vårt arbeid med profilbærende omgivelser for Gjensidige. Juryens begrunnelse var som følger: -Overraskende, men også en åpenbar videreføring og forsterkelse av profilen. Gjensidiges historiefortellende univers får en ny dimensjon, nærmere virkeligheten. Elementene fungerer veldig godt i omgivelsene uten å bli prangende. Dette beriker omgivelsene, tilfører humor og sikrer god arbeidlyst. Veldig, veldig bra! Tiden går, profilen til Gjensidige består.

Diplomet i kategorien pakningdesign fikk vi for vårt emballasjedesign for eplemosten til Epleslang, også her var juryen meget imponert:
-En smart bruk av flaske og emballasje til å verve nye eplegivere. Solid utnyttelse av formater og et begrenset produksjonsbudsjett. Sterk illustrasjon og smart kombinasjon av etikett og brosjyre. Elementene fremhever kvaliteten i produktet. Det er spesielt gøy å se gode løsninger for gode formål.

I tillegg fikk våre egne Baptiste Ringot og Thomas Kjellberg Diplom for arbeider de har gjort i tidligere byråer.

Vi gratulerer våre dyktige medarbeidere og tar bølgen på Lagåsen!

Relaterte arbeider

Se flere Arbeider