Dinamo styrker rådgiverrekka med ny ansatt i PR, Ida Spjelkavik. Allerede før valgresultatet var klart, visste den nye rådgiveren, at hun skulle skifte beite.

Fra valgkamp til kamp for Dinamo

Dinamo styrker rådgiverrekka med ny ansatt i PR, Ida Spjelkavik. Allerede før valgresultatet var klart, visste den nye rådgiveren, at hun skulle skifte beite.

Kontaktpersoner

Ida kommer fra stillingen som rådgiver i Arbeiderpartiet, og har inntil nylig arbeidet med partiets valgkamp. Hun har i tillegg erfaring med miljøarbeid i klimastiftelsen ZERO og internasjonalt arbeid i AUF og Norsk Folkehjelp. Tor Asbjørn Hegge, fungerende leder i PR, forteller om en dame med bred kompetanse.

– Ida har erfaring fra flere organisasjoner og viser at hun evner å sette seg inn i kompliserte fagfelt. Det er et karaktertrekk vi som et tverrfaglig kommunikasjonshus setter høyt. I tillegg har hun arbeidet som journalist, blant annet i NRK. Flere av våre kunder etterspør innholdsproduksjon og Ida vil kunne levere på et høyt nivå.

Spjelkavik har fra før en bachelor i medievitenskap fra NTNU, og en master i politisk kommunikasjon fra Goldsmiths University i London.

– Ida er sterk språklig og vil arbeide både med nasjonale og internasjonale kunder i Dinamo. At hun i tillegg har et fantastisk humør gjør at vi tror hun kommer til å skli rett inn her hos oss, sier Hegge.

På riktig plass

Selv om Spjelkavik har vært rådgiver ved flere anledninger, er det første gang hun skal arbeide på konsulentsiden med flere ulike kunder i porteføljen. Hun mener hun har havnet på rett hylle i Dinamo.

– Jeg har en bred kompetanse fra kampanjer og kommunikasjonsarbeid fra media og organisasjonsliv. Nå ser jeg frem til å bruke mine erfaringer i Dinamo. Jeg tror jeg vil lære mye her, og gleder meg til å ta fatt på spennende prosjekter, sier Spjelkavik.

Ida er nummer syv i rekken av nye ansatte i Dinamo siden sommeren.

Relaterte arbeider

Se flere Arbeider