Dinamo og Eidsvoll 1814 vinner Gulltaggen

Dinamo og Eidsvoll 1814 vinner Gulltaggen

Vi vant Gull i informasjonskategorien under årets Gulltaggen. Gullet ble vunnet for arbeidet vi har gjort sammen med Eidsvoll 1814 – Demokratisenter for unge. Det interaktive senteret har tidligere høstet ros og skryt fra flere kanter, og ble blant annet belønnet med terningkast 5 av VG.

Kontaktpersoner

– Hele prosjektet og samarbeidet med Eidsvoll 1814 har vært fantastisk hele veien, nettopp derfor er det spesielt for oss og motta denne høyt hengende prisen, sier prosjektleder Hanne Løchen.

Juryens begrunnelse sier mye om prosjektets omfang og suksess – Gullvinneren i kategorien Information er til inspirasjon til mange bransjer, langt utover vår egen. Den grundige jobben har en fantastisk innsikt i målgruppen, og har utnyttet alle mulige kanaler. Med kreativ bruk av teknologi, og relevant bruk av digitale medier har jobben gjort alt riktig – med mer til!
Det er et godt samspill mellom alle elementene, både de enkle og de mer komplekse. Opplevelsen er helhetlig, godt sydd sammen og med et særdeles godt servicedesign. Gullvinneren er et sterkt møte mellom det fysiske og det digitale – en inspirerende jobb som lekent formidler tungt materiale på en måte som engasjerer, inspirerer og motiverer våre kommende generasjoner.

– Arbeidet som ble lagt ned i forbindelse med dette prosjektet har vært meget omfattende, inspirerende og ikke minst utrolig gøy. Det har vært mange involvert i prosjektet fra både vår side og Eidsvoll 1814. Spesielt Morten Norvang og Bjørn Tumyr har vært helt sentrale for at dette prosjektet ble en realitet og en suksess, avslutter vår digitale direktør Christian Westerberg Thoresen.

Følgende team fra Dinamo og Eidsvoll 1814 har deltatt på prosjektet:
Morten Norvang
Bjørn Tumyr
Hanne Løchen
Christian Westberg Thoresen
Simen Grankel
Monika Asakskogen
Ida Ekroll
Axel Hartvig Larsen
Terje Karlsen
Marius Gratte
John Eckhoff
Carl Thomas Aarum
Zaineb Al-Samarai
Ellen Karina Syberg
Jan Willy Skjølberg
Gisle Bakkalia
Jan Haavind
Roger Gusterud
Peter Holme
Kate Hagen
Eirik Skarsbø

Eyeworks:
Stina Greåker
Bjørn Borg
Haagen Klette Lunde
Håvard Farberg

Eidsvoll 1814:
Erik Jondell
Astrid Galstad
Torleif Hamre
Anne Løvås
Eline B Lorentzen
Kristoffer H Endresen
Grete B Thuestad

Vi jubler høyt og stolt, både på Lagåsen og på Eidsvoll.

Relaterte arbeider