Dinamo med Internasjonal designjobb for Norsk Tipping

Vi har det siste året utviklet ny visuell identitet og logo for Vikinglotto. Den nye identiteten og logoen implementeres nå i alle Vikinglottos åtte markeder og er en vesentlig del av strategien om å fornye spillet som har eksistert med ulik profil og ulike navn siden 1993.

Kontaktpersoner

Oppgaven som ble definert var at den nye logoen og identiteten skulle ha som mål å tiltrekke seg en ny og yngre spillergruppe og tydeligere kommunisere merkevarens personlighet: sosial, vennlig, energisk, tiltalende, eventyrlysten og raus. Samtidig måtte logoen fremstå som trygg, pålitelig og troverdig.

– Å utvikle en identitet for et internasjonalt spill som både skulle samles under ett felles uttrykk og samtidig skulle flyttes så mye fra dagens posisjon, var en veldig spennende prosess og utfordring. Vi synes Norsk Tipping og Vikinglotto alliansen var modige som valgte å gå for en såpass spenstig identitet. Dette har virkelig vært gøy å jobbe med, sier senior designer Rikke Hatlo.

Den nye identiteten rulles nå ut i alle deltakende land og i Norge, Danmark, Sverige og Finland støttes den av en omfattende relanseringskampanje.

– Det er alltid spennende å fornye en eksisterende merkevare. Når vi nå lanserer ny logo, profil og kommunikasjon for Vikinglotto er det klart at det kiler litt ekstra i magen, sier Marit Elton, kategoriansvarlig for lotterispill i Norsk Tipping.

Drømmekunde

– Norsk Tipping har i kraft av å være den største aktøren i alliansen vært vår hovedkontakt under prosessen med utvikling av ny logo og identitet. Arbeidet frem mot det endelige resultatet har vært givende, spennende og interessant. Ikke minst har Norsk Tipping som leder av prosessen på vegne av alliansen, fremstått som en særdeles profesjonell samarbeidspartner som har fått utfordret oss på en spennende måte, sier kundeansvarlig rådgiver Terje Lien i Dinamo.

Relaterte arbeider

Se flere Arbeider