Vi har inngått en rammeavtale for designtjenester med Nasjonalbiblioteket. Rammeavtalen har en varighet på fire år og innebærer design og trykkeritjenester.

Dinamo har vunnet ny rammeavtale

Vi har inngått en rammeavtale for design tjenester med Nasjonalbiblioteket. Rammeavtalen har en varighet på fire år og innebærer design og trykkeritjenester.

Kontaktpersoner

– Vi synes det er veldig stas at en så stor og tradisjonsrik aktør som Nasjonalbiblioteket ønsker å samarbeide med oss. Vi har allerede hatt første oppstartsmøte og gleder oss til å komme i gang med arbeidet, sier Turid Rønningen, prosjektleder, Dinamo.

I innleveringen utviklet Dinamo en kreativ leveranse som en del av tilbudet, og vant rammeavtalen i hard konkurranse med 11 andre byråer. I den kreative leveransen vektla Dinamo moderne løsninger på tradisjonelle områder.

– Vi gleder oss veldig til å jobbe med Dinamo. De imponerte oss med sine kreative løsninger, sier seniorrådgiver Trond Myklebust i Nasjonalbiblioteket.

Nasjonalbiblioteket ønsker å være nasjonens hukommelse og et multimedialt kompetansesenter i forkant av framtidens etterspørsel. Nasjonalbibliotekets viktigste oppgave er å samle inn, oppbevare og formidle dokumenter med offentlig tilgjengelige informasjon. På den måten skal Nasjonalbiblioteket være landets fremste kilde til kunnskap om Norge, nordmenn og norske forhold.

Vi ser frem til å ivareta tradisjonen og oppgavene til Nasjonalbiblioteket i det visuelle uttrykket, og gleder oss til å levere kreative løsninger som kan bidra til å modernisere dette.

Temaet fra Dinamo som skal bistå Nasjonalbiblioteket er Lis Lonning, Rikke Hatlo, Simen Grankel og Turid Rønningen.

Relaterte arbeider

Gå til Aktuelt