Dinamo har sammen med Veidekke utviklet yrkesfagkampanjen ”Sammen bygger vi fremtiden” og rekrutteringskampanjen ”Har du det som skal til?”. I dag ble det kjent at kampanjene er belønnet med til sammen tre shortlist-nominasjoner i Gullkorn 2016.

1 kunde, 3 Gullkorn-Nominasjoner

Dinamo har sammen med Veidekke utviklet yrkesfagkampanjen ”Sammen bygger vi fremtiden” og rekrutteringskampanjen ”Har du det som skal til?”. I dag ble det kjent at kampanjene er belønnet med til sammen tre shortlist-nominasjoner i Gullkorn 2016.

Yrkesfagkampanjen ”Sammen bygger vi fremtiden” er nominert i kategorien holdningskampanje. Rekrutteringskampanjen ”Har du det som skal til?” er nominert i kategoriene virksomhetskommunikasjon og innholdsmarkedsføring.

– Det er selvfølgelig veldig stas at Veidekke er nominert i hele tre kategorier. Det er alltid hyggelig med anerkjennelse fra bransjen, men først og fremst er det utrolig inspirerende å se at alt arbeidet vi har lagt ned de siste årene gir så fantastiske resultater, sier Heidi Holm, kundeansvarlig seniorrådgiver i Dinamo.

Kampanjene for Veidekke har hatt stor effekt for Veidekkes omdømme- og rekrutteringsarbeid. I årets Universum-undersøkelser ble Veidekke kåret til bransjens mest attraktive arbeidsgiver og årets klatrer både blant ingeniørstudenter og unge ingeniører. Veidekke klatret også 22 plasser på årets IPSOS MMI-måling (Store norske bedrifter) fra 80. plass til 58. plass.

– Dette er vi veldig stolte av. Veidekke er en fantastisk kunde å jobbe med. Gjennom kampanjen ”Har du det som skal til?” tør de virkelig å utfordre det gjeldende bransjespråket. Ikke alle i bygg- og anleggsbransjen hadde turt å satse på Hasse Hope som frontfigur for en rekrutteringskampanje. I den andre kampanjen vi er nominert for, ”Sammen bygger vi fremtiden” viser Veidekke at de setter samfunnsansvar høyt. Her går de i bresjen for å få ungdom til å velge en yrkesfaglig utdanning, fortsetter Henning Brikt Andersen i Dinamo.

– Veidekkes utfordring har vært høy kjennskap, men liten kunnskap om selskapet utenfor bransjen. Spenstige innspill og løsninger fra Dinamo har derfor vært helt avgjørende for å nå fram til målgruppene og for å bygge kunnskap om Veidekke og mulighetene selskapet tilbyr unge ingeniører og fagarbeidere, sier kommunikasjonsdirektør Grete Ingeborg Nykkelmo i Veidekke.

Her kan du lese mer om “Sammen bygger vi fremtiden” – http://www.dinamo.no/arbeider/veidekke-sammenbyggervi-no/

Relaterte arbeider

Se flere Arbeider fra Digital