wildwins office 2016 key Office 2016 Product Key Office Professional Plus 2016 Key validkeyshop cheap-windows-10-product-key
Lukk

Publisert - 10.Mars 2017

Vi søker prosjektleder

Er du prosjektleder og en sterk relasjonsbygger?
Har du erfaring fra design-prosjekter?
Har du god forståelse for digitale prosesser?

Da trenger vi deg!

 

Du vil først og fremst jobbe med våre kunder innen utvikling og forvaltning av små og store identiteter. I tillegg vil du også være involvert i tverrfaglige kommunikasjonsprosjekter hvor design er en del av løsningen i et ett av flere kanaluttak.

Du som søker må ha god kompetanse og erfaring med ledelse av kreative prosesser. Du evner å ha flere baller i luften samtidig, uten at detaljene i prosjektene glipper. Du er effektiv og opptatt av å skape god kvalitet. Du er selvstendig, men trives også med å arbeide. Du mestrer et høyt tempo og kan takle alt fra hasteoppdrag til lange og komplekse prosjektløp. Du kan tilrettelegge for utviklere og designere i webprosjekter på en måte som letter Smidig-arbeidet i et digitalt team.

–       Sammen med kunderådgiver har du ansvar for at prosjektet har fremdrift i takt med avtalt fremdriftsplan.
–       Gjennomføre kundestatusmøter og interne avsjekksmøter som en del av sikring av fremdrift.
–       Utarbeide budsjett og påse at prosjektene blir fakturert i henhold til avtale.
–       Sørge for at endringer i prosjektene fanges opp underveis og avstemmes med budsjett.
–       Rapportere dine prosjekter, forecasts og budsjetter til Dinamos økonomiavdeling og ledelse.
–     Sammen med de andre prosjektlederne sørge for optimal ressursutnyttelse på tvers av Dinamo.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og vilkår, veldig hyggelige kollegaer og et faglig sterkt miljø.

Dinamo er Norges mest komplette kommunikasjonshus med Design, Reklame, PR og Tech. Det betyr at vi ikke bare løser én type jobber for bestemte kanaler – vi får bryne oss på hele bredden av oppgaver på tvers av ulike medium. I en tid der tradisjonelle og moderne kanaler smelter sammen og stadig nye muligheter kommer til, kan vi hjelpe både små og store kunder. Vi er snart 60 allsidige mennesker med kontorer i Schweigaards gate 16, midt i Oslo sentrum. Vi står klare til å ta i mot alle utfordringene som kommer, og håper du vil være med på laget.

Stillingen er et vikariat.

Oppstart: Så raskt som mulig.

 

Hva gjør du nå?

Fortell oss litt om deg selv, hvem du er og hva du har gjort. Skriv det ned i en epost med CV og portfolio, og send til nyefolk@dinamo.no