Lukk

Publisert - 20.November 2017

Vi søker digital designer

Dinamo er Norges mest kjente og komplette kommunikasjonshus. Vi utvikler strategier, ideer og løsninger som skaper begeistring, engasjement og resultater – i betalte, fortjente og egne medier.

Som digital designer i Dinamo vil du jobbe som lead- eller co-designer sammen med andre designere og utviklere i arbeidet med å skape visuelle løsninger for nettsider, e-handelsløsninger og kampanjer.

Din hovedoppgave vil være UI-design og UX, men vi setter pris på at du også har tanker, meninger og synspunkter rundt konseptutvikling, animasjon og tjenestedesign. Du bør også ha interesse for det brede kommunikasjonsfeltet, og evne og lyst til å samarbeide med de øvrige fagfeltene i Dinamo: Reklame, Redaksjonelle tjenester og PR.

Med på laget vil du ha Dinamo-designere som har vunnet en rekke priser innenfor kategorier som merkevare, identitet og opplevelse. Vi brenner for faget vårt enten det gjelder tradisjonelt eller digitalt design og vi går gjerne de ekstra meterne som trengs for å løfte en jobb.

Sammen med din CV vil vi gjerne ha linker til relevante arbeider du har gjort og er stolt av. Skriv gjerne noen linjer som greier ut om prosessen slik at vi får et innblikk i hva du har tenkt, hvordan du har jobbet, hvilke prioriteringer du har gjort og evt hvilken rolle du hadde i teamet. I tillegg vil vi gjerne ha et par linjer om hva som driver deg og hva som gjør at du spretter opp av sengen om morgenen.

CV og linker til arbeider sender du til marius.gratte@dinamo.no

 

Vi har satt likestilling og ubevisst diskriminering på dagsorden.
I Dinamo mener vi at ulike mennesker skaper både bedre jobber og arbeidsmiljø. Derfor vil vi ha rollemodeller av begge kjønn og i størst mulig grad speile samfunnet med hensyn til alder og bakgrunn. Høsten 2017 startet vi et helt konkret prosjekt hvor vi satte fokus på problemstillingen. Alle ansatte er ansvarlige for at Dinamo er et trygt sted å arbeide, hvor det kun er ens egen innsats som avgjør hvilke muligheter en får. I Dinamo skal alle føle seg respektert, inkludert og anerkjent. Vi har et felles ansvar, men spesielt for lederne er dette en viktig oppgave. I hverdagen betyr dette mye for trivsel og trygghet, og vi tror at folk som har det bra leverer de beste jobbene.